DSC04488

Ook al is het al bijna een week februari, mijn favoriete maand van het jaar! Blik ik nog even terug op januari. Wat waren mijn favorieten van deze maand? In januari heb ik oude spullen herontdekt en nieuwe spullen ontdekt. Benieuwd wat in januari een favoriet van mij was? Lees dan snel mee!

 

DSC04622DSC04354

Essence All About Chocolate Palette

Een palette wat ik al een tijdje in mijn bezit is werd favoriet. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel dagen achter elkaar gebruikt! Mijn favoriete alledaagse kleuren is de eerste kleur van links, de derde en de ena laatste oogschaduw. Ik maakte er een makkelijke look mee voor stage zodat het niet te veel gedoe koste ’s ochtends vroeg.

DSC04620

The Body Shop Sweet Lemon Body Butter

Mijn favoriete lijn en mijn favoriete body butter waren mijn favoriete verzorgingsproduct van deze maand. Een snel intrekkende dikke body butter. Hij glijd fijn over de huid heen en laat een goddelijke geur achter. Tip: Hij is nu nog in sommige body shops in de sale. Dus als je slim bent sla je je slag!

DSC04482

The Body Shop White Musk Libertine Eau De Toilette

Mijn favoriete Eau De Toilette van januari is er eentje van The Body Shop. Die ik in de sale heb gescoord. Een poederige geurtje die mij stiekem ook een beetje aan de lente doet denken.

DSC04204

MAC Viva Glam I Matte Lipstick

Ooit zo’n mooie matte rode lipstick gezien? Nou bij deze dan. Dit was echt wel mijn favoriete lipstick van Januari. Bij verjaardagen en andere bijzondere afspraken deed ik hem vooral op.

DSC04344

Make-up Bakje van Søstrene Grene

Vind je het ook al zo’n gedoe om ’s ochtends alles bij de hand te hebben als je je opmaakt? Nou ik wel. Dit handige bakje had ik een paar weken geleden gekocht en hij is me toch handig! Alles bij de hand en geen gedoe waar alles ligt. Ideaal!

DSC04137

H&M Blush Sweet Rose

Een geweldige roze blush die een gezonde kleur aanbrengt op mijn wangen. Een fijne favoriet van mij geworden. En helemaal handig dat die in mijn make-up bakje past.

123

Dadels
Ik heb hiervan in een week een heel bakje leeg gegeten, oeps! Dat geeft maar weer aan hoe lekker ik ze vind. Ze zijn super gezond en ook nog is waanzinnig lekker. Als je op zoek bent naar een gezonde zoete snack raad ik je echt dadels aan.

102100

Poffertjes en pannenkoeken

Pannenkoeken is mijn favoriete eten. Het was daarom ook niet zo moeilijk om dit in mijn favorieten lijstje te zetten. Vooral tussen de middag heb ik ze afgelopen maand gegeten. Heerlijk met extra veel stroop!

DSC04502 DSC04394

Sneeuw en nieuwe enkellaarsjes

Er door heen rijden op de fiets vind ik wat minder, maar sneeuw vind ik wel heel erg leuk. Ik heb geen geduld om een sneeuwpop of een iglo ervan te maken maar sfeervolle foto’s er van maken vind ik dan wel heel erg leuk! Ik heb daarom ook volop genoten toen er deze maand sneeuw lag. Vooral mooie foto’s gemaakt van de laatste keer dat er sneeuw lag. Ook mijn nieuwe enkellaarsjes heb ik veel gedragen in januari. Fijne basic die overal wel onder past!

B.O.B.- Magic f.t. Rivers Cuomo

Een nummer van alweer 5 (!) jaar geleden was vorige maand een favoriet van mij geworden. Een fijne meezinger en ik vind hem vooral lekker vrolijk klinken!

Wat waren jou favorieten van deze maand?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Favorieten van Januari”

  1. Aaaaah Merel wat leuk dat je nu zelf een blog hebt! Kwam ‘em net bij toeval tegen! Ik blijf je zeker volgen!
    Die lipstick van MAC is zo mooooi! En White Musk Libertine is ook een van mijn favorieten. Leuk om te lezen!
    xxxFam

    • Wat grappig Famke dat je me nu hier tegen komt! Jaa, hij is mooi he! Daarom ook een van mijn favorieten! En White Musk draag ik nu constant want een heerlijke geur komt daar vanaf zeg!
      Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.