Allereerst een hele fijne kerst gewenst! Vanavond is het natuurlijk kerstavond. En morgen is het eerste kerstdag. Ik doe nooit zoveel met kerst. Ik heb namelijk geen opa’s of oma’s meer. En familie woont wat verder weg van ons. Bij ons is kerst daarom een pyjama dag. Lekker niets doen en heel veel lekker eten. Het is alweer tijden geleden dat ik een tag heb gedaan. Ik wil namelijk niet mijn hele blog volgooien met tag’s.Toch zag ik een hele leuke Christmas Tag voor bij komen bij Annemerel op haar blog.  Een tag voor kerst vind ik wel heel erg leuk dus die vul ik vandaag in!

Hoe vier jij kerst?

Ik vier kerst meestal met mijn familie. Niet de hele familie maar met mijn ouders en broertje.

Wat is je favoriet tijdens het kerstdiner?

Bij mij thuis doen we niet aan ‘traditioneel’ kerst vieren of wat dat dan ook inhoud. We eten meestal wat lekkers wat mijn moeder klaar maakt. Volgens mij wordt het eerste kerstdag een soort van tapas. Tweede kerstdag is mijn vader aan de beurt om wat klaar te maken. Ik ga het dessert verzorgen op eerste kerstdag, misschien wel mijn favoriet van het hele kerstdiner!

Hoe heb je je huis versierd?

In mijn kamer in Groningen heb ik een kerstkrans hangen. En in de huiskamer van het appartement een kerstboom. Bij mijn ouders thuis hebben we ook een kerstboom staan. Er zijn ook nog wat versiersels en verschillende soorten kaarsenhouders die met kerst hebben te maken. Alle kerstbomen zijn trouwens nep, want ik ben allergisch voor kerstbomen. Ik ben er echt enorm allergisch voor. Wanneer er een kerstboom in de kamer bij iemand staat kan ik opgezette ogen krijgen, last van benauwdheidsklachten en dat kan nog een paar dagen blijven duren voordat ik weer helemaal normaal ben.

Wat is je favoriete kerstdag?

Ik heb niet echt een favoriete kerstdag. Kerstavond vind ik wel altijd heel gezellig. Met cadeautjes en de uitslag van Serious Request.

Omschrijf je perfecte Kerst

Een kerstdag dat voelt als een ultiem relaxte zondag.

Wat is je favoriete kerstfilm?

ik heb niet echt een favoriete kerstfilm. Erg he? Heel veel mensen vinden love actuelly een hele mooie kerstfilm. Die heb ik helaas nog nooit gezien. Misschien maar deze kerst kijken.

Wat is je favoriete kerstnummer?

Ik vind Christmas Lights heel erg mooi van Coldplay.

Wat is je favoriete kerstherinnering?

Misschien heel raar maar ik heb niet echt een favoriete kerstherinnering. Onze kerstdagen waren altijd super relaxt en er werd niet perse iets van je verwacht. Gewoon lekker uitslapen en gezellige kerst ontbijten vond ik altijd erg leuk.

Wat is je favoriete kerstcadeau ooit?

Mijn familie en ik zijn meer van sinterklaas en geven elkaar dan cadeautjes. Met kerst doet mijn moeder met haar vriendin aan recycle kerst. Je geeft dan cadeautjes aan elkaar waarop jezelf bent uitgekeken. Super leuk! Vroeger kregen we nog wel is kleine cadeautjes maar uitgebreid vieren hebben we nooit echt gedaan.

Voel je vrij om hem over te nemen. Ik vond het erg leuk om in te vullen.

Hoe ziet jouw kerst er dit jaar uit?

Liefs,
Merel

1 comment on “Een fijne kerst gewenst! + Christmas Tag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.