PicMonkey Collage

Om is een keer geen beauty gerelateerd onderwerp te kiezen heb ik weer een nieuw rubriek op mijn site. De ‘film die ik voor het laatst heb gezien’. Oke, ik weet het, de titel is niet heel erg origineel, maar desalniettemin is het toch ook leuk om de films wat ik voor het laatst heb bekeken, toch? Nou het zijn er nog al een aantal, dus ik laat ze je snel zien!

Sex tape

Deze film wilde ik met een vriendin in de bios kijken, maar toen we eenmaal voor de kassa stonden konden we niet meer de zaal in omdat die vol was. Later hebben we hem bij mij thuis toch nog gekeken en eerlijk gezegd ben ik blij dat ik daar mijn bioscoop kaartje niet aan verspild heb. Het is een leuke film als je is iets wat wilt zien waarvoor je niet je hersenen hoeft te gebruiken, maar voor de rest een langdradige film. Nee leuk voor een avondje maar niet voor mij weggelegd!

The best of me

Deze film is al een paar weken uit. Ik ben twee weken geleden naar deze film geweest in de bioscoop. Deze film zet je echt aan het nadenken over ware liefde en hoe het dus ook kan zijn. Een echte tranentrekker, ik kon het ook nog maar net droog houden. Een echte heerlijke wegzwijmelende romantische film.

Soof

Soof is eigenlijk al weer een tijd geleden dat ik hem heb gekeken. Maar is en blijft een leuke romantische komedie. Ik kan daar echt bij weg zwijmelen ‘zucht’…

Dawn of the planet of the apes

Oke, in eerste instantie was ik nooit naar deze film gegaan. Ik ben zelf niet het type meisje die snel naar een oorlogsfilm zou gaan, en al helemaal niet als er bijna werkelijke lijkende apen in spelen, maar mijn broertje haalde mij over om hier heen te gaan… En eigenlijk had ik een hele verkeerde verwachting, het was juist een ontzettende leuke film vond ik! Hij zit heel goed in elkaar en het einde is vooral erg verassend. Ja, deze film vond ik echt ontzettend spannend en ook wel weer leuk!

Maleficent

Ik ben dan wel 17, maar nog steeds van fan Disney. Ik keek dan ook ontzettend uit toen deze film in de bioscoop uit kwam. Ik ben uiteindelijk op het laatste moment met mijn broertje naar deze film geweest. Hij was wat ik ervan verwachte, maar het is wel jammer dat het een anticlimax is geworden. Voor de rest een echte aanrader om is te kijken, en als je net als ik ook een Disney fan bent. En oh, Angalina Jolie is echt stunning in deze film, ik vind het echt geweldig hoe zij is opgemaakt voor deze film!

APP

Deze film heb ik ook weer samen met mijn broertje gekeken, maar dan thuis op een regenachtige zondag. Ik vond hem zelf eerlijk gezegd een beetje weird. Dat is ook het enigste wat ik er over te zeggen heb, echt een hele rare film is het.

Bro’s before Ho’s

Een romantische komedie, dat is Bro’s before Ho’s. Ik heb me stuk gelachen en op sommige momenten was ie ook een beschamend. Een feel good movie met een eind waarover je na kan denken, tja, ik hou het cryptisch zoals je ziet, haha.

Lucy

Lucy was dus de film geworden waar ik heen ging in plaats van sex tape. Ook deze film vond ik een beetje raar, maar was daarom niet een leuke film. Hij was ook nog is heel erg spannend, maar het einde vond ik nogal stom. Tja, ik wil niet te veel van de film aan jullie meegeven omdat je hem zelf maar moet kijken!

Oke, de laatste tijd heb ik eigenlijk best wel veel films gezien. De een was beter dan de ander moet ik toe geven, maar he, daar zijn films voor. De een zet je aan het denken en de andere totaal niet. Dat vind ik het fijne aan films, ontspannend maar toch ook vol inspiratie.

Welke film heb jij voor het laatst gezien?

Liefs,
Merel

3 comments on “Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge