DSC04490

 

Op het moment moment dat jullie dit artikel te zien krijgen lig ik waarschijnlijk te slapen. Ik heb vannacht mijn eerste enige echte nachtdienst achter de rug zitten. Je slaapt dan overdag en ik wordt denk ik tegen een uur of 2 weer wakker. Ik heb nog nooit met een nachtdienst meegelopen en vind het daarom extra leuk! Maar daar gaat dit artikel niet over haha.
Vorige week zondag was ik toe om iets nieuws te proberen met oogschaduw. Ik koos voor een groene look met neutrale lippen. Ik was denk ik de hele middag bezig om een leuke look voor elkaar te krijgen en uiteindelijk is dit het resultaat geworden.

 DSC04451

 

 

 

DSC04456

 

Ik vond het tijd worden om weer eens mijn Sleek paletten te voor schijn te halen. Ik had vooral mijn allereerste palette van Sleek het Storm palette te weinig gebruikt de laatste tijd. De groene kleur op mijn bewegend ooglid en de bruine kleur in mijn arcadeboog komen allebei uit dit palette. Voor de volgende keer zie ik dat ik wel wat beter de kleuren mag blenden. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Een winged Eyeliner van een liquid eyeliner van Catrice maakt voor mijn gevoel de ooglook helemaal af.

 

DSC04452DSC04467

 

Op mijn lippen heb ik kleur 108 van de Kate Moss collectie van Rimmel op. Een fijne draagbare kleur die naar Bubblegum ruikt. Bij een wat opvallender ooglook kies ik meestal voor een rustige kleur lippen. Anders lijk je net een barbiepop.

 

DSC04466    DSC04450   DSC04488

 

Ik vind de ooglook erg geslaagd voor deze keer. Voor een avondje uit vind ik hem perfect maar voor overdag zou ik toch voor iets minder heftig gaan. De oogschaduw licht aanbrengen zou natuurlijk ook een idee kunnen zijn voor overdag.

Gebruik jij wel eens groene oogschaduw?

Liefs,
Merel

1 comment on “FOTD: The Green Choice.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.