Door fotofabriek.nl werd ik benaderd om een mooie foto te proberen op plexiglas. Die benadering kwam precies op het juiste moment, want ik wilde mijn broertje wat moois geven voor op z’n nieuwe studentenkamer in Utrecht. Niet heel verwonderlijk stuurde hij mij een foto van de stad op. Vandaar review ik hem!

Ik ben dol op foto’s maken! Daar kan ik echt niet meer om heen. Het is echt een hobby van mij geworden. Foto’s maken en daarna bewerken en delen.Het leuke is dat er altijd bij elke foto weer een speciale herinnering zit. En dat maakt het juist zo leuk om foto’s te maken vind ik! Nu vind ik het ook steeds leuker om speciale foto’s op te hangen aan de muren. Daarbij krijg je ook een speciale herinnering vind ik.

Nu heb ik op mijn kamer wel genoeg wanddecoratie hangen en vond ik het tijd om hem aan iemand cadeau te doen. Daarom besloot ik mijn broertje is te verassen met een leuke foto. Want het is vind ik net zo leuk om iemand anders wat cadeau te doen. Want geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt.

Wat ik daarnaast heel tof vind van de fotofabriek is dat ze een speciaal ophangsysteem er bij hebben gedaan. Zelfs met schroeven en pluggen voor in de muur. Dat vind ik echt heel netjes waar door je hem ook heel mooi kan ophangen.

Jelmer blij met zijn foto. Ik blij dat ik dit hem kon geven als grote zus. Want ook ik vind het best even slikken dat die naar het grote Westen gaat verhuizen. Maar wel fijn dat die nu iets heeft wat hij mooi op kan hangen.

Wil jij ook een foto op plexiglas dan kan je hem hier bestellen! De foto die ik heb besteld is 30×20. 

Heb jij wel eens een foto op plexiglas besteld? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf.

Liefs,
Merel

4 comments on “Foto op Plexiglas van Fotofabriek.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.