Het is weer tijd voor de foto’s van de afgelopen maand. En hoewel ik bijna de hele maand constant heb gewerkt heb ik ook nog allemaal leuke dingen mee gemaakt. Vandaag laat ik je aan de hand van foto’s van mijn mobiel en foto’s van Instagram zien wat ik zoal allemaal heb gedaan in de afgelopen zomermaand!

Aan het begin van deze maand was ik te vinden op Texel. Mijn ouders waren daar een week en ik ging twee dagen naar ze toe om ook een mini-vakantie te hebben. Wanneer ik bij het strand ben heb ik sowieso al snel het gevoel dat ik op vakantie ben, dus dat kwam goed uit. Natuurlijk moest ik even de zee in, en dat heb ik dan ook gedaan. Hoewel ik dacht dat het water nogal erg koud zou zijn, viel dit reuze mee! En vind je het geen plaatje die foto van mijn ouders, ik vind hem erg gaaf geworden!

Ook gingen we de laatste middag dat ik op Texel was naar een zelfpluktuin. Vroeger zijn we ook een vakantie naar Texel toe geweest. En ik vond die zelfpluktuin zo leuk dat ik er deze keer ook weer heen wilde. We hebben volgens mij 3 bakken aardbeien samen geplukt en ik heb zelf nog een bak met bramen geplukt. Die bak met aardbeien heb ik diezelfde avond nog in mijn eentje in Groningen op gegeten. Heerlijk, en dan ook nog is zelf geplukt!

Ik werkte onder andere heel veel deze maand. En ging dus ook niet op vakantie. Wat ik trouwens helemaal niet erg vind. Vorig jaar ben ik toch al lang genoeg weg geweest. Dat ik dit jaar ook niet echt de behoefte had om weg te gaan. Ik werkte heel veel verschillende soorten diensten bij mijn nieuwe werk in Groningen. Wat mij enorm goed bevalt. Zowel het werken met de collega’s als met de cliënten. Ik blij, zij blij!

Daarbij moest ik aan het eind van deze maand afscheid nemen van mijn oude werk. Waar ik de afgelopen 4 jaar ontzettend wat betreft werk ontwikkeling. Het was een moeilijke stap om te nemen maar ik was/ben klaar voor een nieuwe uitdaging in Groningen!

Na dat ik mijn kleding en werkspullen had ingeleverd ging ik samen met een vriendinnetje afspreken om bij te praten na haar vakantie. We hadden elkaar weer genoeg te vertellen. En onder het genot van warme kersen met ijs én slagroom aan het water was dat zeker niet heel onplezierig. Vooral wanneer je dan de auto van pa en ma tot je beschikking hebt!

Mijn ouders had afgelopen maand voor mijn gevoel echt eeuwen niet meer gezien. We leefden onze eigen levens. Maar we gingen wel samen naar Noorderzon toe. Een theaterfestival wat elk jaar wordt gehouden in Groningen. Was weer erg gezellig!

Samen met Dana van Universe of Dana ging ik een dagje naar Delft. We waren allebei nog nooit in Delft geweest en daarom super leuk om er een keer heen te gaan. Delft heeft heel veel leuke concept winkels vond ik! Weer is wat anders dan steeds de H&M of een ander bekend modemerk binnen te stappen. Ook zijn we samen naar de botanische tuin geweest waar je hier al wat over kon lezen!

Ook heb ik geprobeerd om het sporten weer op te pakken. Nu ik dit schrijf ben ik ook ingeloot bij Gyas. Een studentenroeivereniging in Groningen. Ik zat al een hele tijd te twijfelen om mij zelf bij Gyas in te schrijven. Maar nu is het er toch echt van gekomen. Ik zit nu in mijn afroei periode met een hele leuke ploeg waar ik veel mee afspreek. Super gezellig! Maar ook pakte ik vorige maand het fietsen weer is op. Zo heb ik naar Groningen toe gefietst. Bepakt en bezakt omdat ik geen zin had om voor het ov te betalen in de vakantie (noem me maar gierig haha). Maar heb ik ook nog zelf wat rondjes gefietst in Groningen. Zo heb ik een rondje gefietst door Noord-Groningen. En dat beviel erg goed. Nu nog even wat meer tijd vrij maken voor het fietsen de komende maand. Maar ik ben bang dat dat lastig gaat worden naast het roeien en school en werk.

En naast al het werken werkte ik ook gewoon door aan mijn blog. Hoewel vorige week er dan wel een beetje bij is geschoten. Maar ik heb geprobeerd om om de dag een artikel online te zetten. En dat beviel mij afgelopen maand erg goed!

En dan na lang zoeken kon ik eindelijk de planner van Diana bemachtigen. Hier wil ik nog een review van online plaatsen. Maar kan je niet tot zo lang wachten dan kan je hem ook gewoon bij mede-blogger Iris lezen!

Zo, dat waren dan alweer de foto’s van afgelopen maand! In Augustus zijn er zoveel leuke dingen gebeurd. Dat ik nu ook alweer uitkijk wat er in september allemaal gaat gebeuren! Ik houd je op de hoogte!

Ben jij op vakantie geweest afgelopen maand? 

Liefs,
Merel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.