Ik gebruik graag wanneer ik op sta en wanneer ik naar bed ga een crème. Wat voor crème maakt voor mij niet uit, als die maar een beetje voedend is. Al zo lang ik op beautyblogs rond kijk zie ik bijna bij elke blog wel de Lait-Crème Concentrè van Embryolisse als aanbeveling of favroriet staan. Afgelopen zomer was ik in Parijs zoals je weet en heb ik deze bekende crème mee naar huis genomen. Ik wilde eerst de andere crème opmaken om daarna aan deze te beginnen. Vandaar dat dit review lang op zich heeft gewacht.

Ik hoor altijd dat modellen en visagisten deze crème gebruiken. En als die deze crème gebruiken betekent dat voor mij dat die echt heel goed is. Anders gebruiken al die mensen het toch niet?

Als eerste opvalt is de hygiënische verpakking. Geen potje waar je met je vinger in moet zitten. Gewoon een fijne tube die je in kan deuken. De strakke vormgeving oogt erg luxe vind ik. Waardoor die erg mooi in de badkamer staat. Is ook heel belangrijk toch?

 

Naast dat embryolisse niet op dieren test bevat de crème ook nog natuurlijke ingrediënten. In de crème zitten onder andere karitéboter, bijenwas, aloë vera en soja-eiwitten. Dit is de complete lijst met bestanddelen.

 

De crème trekt super snel in mijn huid. Mijn huid heeft soms wat onzuiverheden. Ik was daardoor bang dat deze crème wat vettig zou uitpakken op mijn huid. Gelukkig viel dat heel erg mee! Mijn huid wordt totaal niet vet van deze crème, integendeel! Hij wordt juist super zacht en ik heb een stuk minder onzuiverheden dan eerst.

 

Ik vind een crème reviewen altijd maar een beetje moeilijk. Want bij de een werkt de crème wel maar bij de andere totaal niet. En daarbij vindt ik niet altijd dat een crème werkt. Maar bij deze vind ik dat een ander verhaal. Hij werkt voor mij echt! En dat gevoel wanneer de crème in je huid trekt is zó fijn. Echt waar, als je ooit een keer de kans krijgt om deze crème te kunnen proberen zou ik het zeker doen! Hij is helaas wel prijzig maar je hebt per dag maar 2 kleine druppels nodig. Nu na 2 maanden heb ben ik nog niet eens op de helft. Daarnaast hoef je hem niet alleen als moisturizer te gebruiken maar kan je hem ook gebruiken als primer voor onder je foundation. Ik ben op dit moment dol op dit product. Wanneer die op is ga ik zeker kijken voor een nieuwe!

Wanneer je wat minder voor de crème wilt betalen raad ik je aan om hem in Frankrijk te kopen bij een van de pharmacies. Anders kan je hem altijd nog kopen bij de Douglas voor €19,95.

Ken jij de producten van Embryolisse?

Liefs,
Merel

4 comments on “Gehypet product: Review Embryollise Lait-Crème Concentré, is die de hype waard?”

  1. Ik ben sinds kort enorm fan van deze crème, ben net door mijn eerste tube heen! Hoewel ik zelf in het begin heel positief was over de verpakking, ben ik dat nu minder. Er komen namelijk allemaal kleine scheurtjes in de verpakking hoe verder hij op gaat…
    Teddy onlangs geplaatst…Balea – dusche & cremeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.