DSC05497

Geluksmomentjes, daar sta ik niet altijd even goed bij stil. Terwijl het niet altijd vanzelfspreked is om geluksmomentjes te hebben. Mij leek het daarom wel leuk om ze op een rij te zetten. Gewoon, voor dat instant hapiness gevoel. En omdat het altijd goed is om stil te staan bij de leuke momenten. Vandaar dat ik mijn geluksmomentjes vandaag met je deel!

Mijn geluksmomentjes van deze maand:
♥ het zonnetje dat weer lekker veel scheen deze maand, en waar ik uiteraard heel erg van heb genoten.
♥ De vele ritjes die ik op mijn racefiets mocht fietsen
♥ Op stap gaan met lieve vrienden en vriendinnen
♥ En gelukkig zonder kater de volgende ochtend op staan 🙂
♥ Dat het steeds langer licht blijft, zo fijn!

♥ Pretty Little Lairs lekker lui op de bank kunnen kijken, zonder verplichtingen!
♥ Rijlessen gehad, en ook nog is fijn gereden hebben!
♥ Voor mijn blog blogjes schrijven zonder een tijdsdruk, ook heel erg fijn!
♥ Lekker uitwaaien op het strand van Schier

♥ Om 11 uur alweer vrij zijn van school!
♥ Een leentoestel kunnen lenen bij de Mediamarkt (Ik ben gestruikeld en heb mijn mobiel daar bij laten vallen. Mijn hele glas is kapot gevallen helaas, heb hem vandaar opgestuurd naar de Mediamarkt waar ik hem heb gekocht)
♥ Meer geld verdient blijken verdiend te hebben dan dat ik had gedacht! Altijd fijn!
♥ Goede cijfers terug krijgen van moeilijke tentamens!

Ik vind het altijd leuk om de fijne momentjes op te schrijven. Betekent toch altijd maar weer dat je voor veel in je leven dankbaar mag zijn. Ik vond het in ieder geval heel leuk om te schrijven! Voor mei ga ik er zeker weten ook een maken!

Wat waren jou geluksmomentjes van de afgelopen maand?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Geluksmomentjes van april”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.