Zoals je misschien wel weet ben ik dól op handcrèmes. Vooral voor het slapen gaan vind ik het enorm fijn om een crème te gebruiken.  Want je handen hebben heel wat te voortduren door de dag heen. Vandaag laat ik je een handcrème zien die ik al een tijdje in gebruik heb bij mijn ouders thuis. Het is de nieuwe handcrème van The Body Sjop uit de Almond Milk & Honey lijn.

Ten eerste, ik ben echt gek op The Body Shop. Het is zo jammer dat ‘ie weg uit Assen is gegaan. Ik snuffelde er altijd graag rond toen ik op de middelbare school zat. Nu ik in Groningen woon ga ik er nog net zo graag heen, alleen is die winkel veel kleiner dan de winkel die in Assen was. Jammer maar niks aan te doen. Wanneer er iemand voor het eerst naar The Body Shop gaat zal ik hem/haar zeker de bodybutters aan raden. Hoewel ik het nu minder gebruik dan dat ik vroeger deed vind ik ze nog wel heel fijn. Vooral voor het slapen gaan wanneer ik gedoucht heb vind ik het heerlijk om een bodybutter te smeren. Voor de rest zijn de parfums van The Body Shop ook zeer aan te raden. Vooral voor je jongere nichtje/zusje die net met parfum en make-up begint.

Maar nu over de Almond Milk & honey lijn van The Body Shop voor ik verder afdwaal. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat ik deze handcrème ging kopen. Ik heb namelijk een stop gezet op dingen kopen die onnodig zijn en waar ik genoeg back-ups van heb. Maar eerlijk is eerlijk. Ik kon het niet laten om wat van mijn cadeaubon te kopen die ik nog had staan op mijn kaart (dat krijg je als je jarig bent en een klantenkaart hebt bij de TBS!). Uiteindelijk heeft deze handcrème mij maar 0,50 cent gekost! Onder het mom van dit komt toch wel op heb ik hem toen toch maar gekocht. En was eerlijk gezegd ook wel heel erg benieuwd hoe deze nieuwe geur van TBS rook.

Dit zegt The Body Shop over de Almond Milk & Honey handcrème;

Een must-have voor onderweg voor de gevoelige huid: bescherm en verzacht je droge handen met deze kalmerende en verzorgende handcrème. Verrijkt met organische Spaanse amandelmelk en Community Trade honing uit Ethipië. Almond Milk & Honey is speciaal ontworpen voor de gevoelige, droge huid.

  • Kalmerende en beschermende handcrème
  • Voedt droge handen onderweg
  • Geschikt voor een droge, gevoelige huid
  • Gemaakt met organische amandelmelk
  • Verrijkt met Community Trade honing en organische amandelolie
  • Hypoallergene geur
  • Dermatologisch getest

De crème voelt heel fijn aan op de huid Hij trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Ik vind hem heerlijk voor het slapen gaan want het heeft geen overheersende geur die je nog lang na kan ruiken.

Het ruikt licht naar de Honey lijn die The Body Shop al wel eens eerder heeft uitgebracht. Ik vind het daarom echt een heerlijke geur. Het ruikt ook totaal niet bloemig. We heeft het een zoete geur, maar ook weer niet té.

Ik ben fan van The Body Shop handcrèmes. Deze Almond Milk & Honey geeft mijn handen een zachte huid. Ik zoek dat echt in een handcrème. Eentje die mijn huid zacht maakt, maar ook mijn huid voed en hydrateerd. Vooral op momenten wanneer ik het hardst nodig heb (zoals tijdens stage perioden of wanneer ik werk).

De handcrème Almond Milk & Honey is te koop bij The Body Shop voor €5,50.

Ken jij de handcrèmes van The Body Shop al? En wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge