DSC05717

Het vakantieseizoen komt er weer aan! Dat betekent lekker in je bikini op het strand zonnen of juist voor een citytrip naar een zonnige stad ergens in het buitenland. De koffer of tassen moeten dan ook weer gepakt worden. Als ik mijn tas pak wil ik het liefst alles meenemen wat ik nodig heb maar ook het liefst zo min mogelijk. Al dat gesjouw op vakantie vind ik nooit zo leuk. En vooral wanneer je dingen mee neemt die je toch niet gaat gebruiken op vakantie. Ik wil altijd mijn wattenschijfjes en wattenstaafjes meenemen om mijn make-up er mee af te halen of juist overtollig make-up makkelijk weg werken. Ik nam dit altijd los mee in mijn toilettas maar sinds kort heeft Kruidvat hier min’s van! Super handig voor onderweg!

DSC05714

Ik denk dat iedereen het wel kent. Je neemt wattenstaafjes mee voor een weekend weg. Maar als je eenmaal op bestemming bent en je je wattenstaafjes ’s avonds of ’s ochtends wilt gaan gebruiken zijn ze helemaal pluizig geworden. Bij mij ging het elke keer zo, gek werd ik er van.

Toen ik laatst bij het Kruidvat kwam, zag ik toevallig deze mini’s liggen. Ik vond het een super idee om ze in een kleine verpakking mee te nemen. Voor bijvoorbeeld vakantie of een weekendje weg. Zo heb je altijd genoeg bij je. Want in de verpakking van de wattenschijfjes zitten 35 watjes. Daar kan je wel een paar weekendjes mee doen! En van de wattenstaafjes zitten er wel 50 in! Dat is ook meer dan genoeg voor een paar weekenden of vakanties.

DSC05716

Ik wil er niet een te lang artikel van maken. Maar dat ik enthousiast ben over het idee van Kruidvat laat ik waarschijnlijk wel merken. Zo heb ik nooit meer het gedoe hoe ik mijn watjes wil gaan vervoeren. Echt ideaal! En daarbij tips zijn er om gedeeld te worden!

De mini wattenschijfjes kosten €0,55 cent per pakje en de wattenstaafjes kosten €0,75 cent, verkrijgbaar bij het Kruidvat. 

Wist jij dat er mini verpakkingen voor wattenschijfjes en staafjes bestond?

Liefs,
Merel

 

3 comments on “Handig voor op reis, de mini’s van Kruidvat!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge