DSC07763

Happy birthday to me! Vandaag mag ik negentien kaarsjes uitblazen. Dat doe ik voor het eerst niet thuis. En hoewel ik dit blogje ver vooruit schrijf (bijna 1,5 week van te voren) weet ik nu al dat het raar zal zijn dat ik het niet thuis vier. Ik moet waarschijnlijk vandaag een ochtend of een avond dienst werken op mijn stage. Vind ik niet erg hoor! Lijkt mij juist wel leuk om te moeten werken dan. Vandaag komen ook mijn ouders langs. Gezellig!

DSC07772

Ik heb het verjaardagscadeau al gekregen van mijn ouders. Een etentje bij een tapasrestaurant bij ons in de stad. Dat was super gezellig en hebben daar heerlijk gegeten. Mijn verjaardag ga ik niet echt vieren hier in Duitsland. Wie weet dat ik later dit jaar nog een feest ga vieren ter gelegenheid van mijn verjaardag. Maar dat moet ik nog maar even zien.

Het liefst had ik nog een keer 18 willen worden. Ik vind dat zo’n leuke leeftijd! Maar helaas, dit keer word ik 19. En volgend jaar hoor ik zelfs al bij de -tiger. Want dan wordt ik 20! Maar eerst dit jaar maar volmaken met leuke herinneringen nu ik 19 ben geworden! 🙂

Ik hoop dat dit een leuke dag is/wordt en daar ga ik zeker een taartje opnemen! Een Deutsche Torte denk ik ;).

Dat het maar een leerzaam, liefdevol, gelukkig, en een mooi 20e levensjaar mag worden! 

Liefs,
Merel 

2 comments on “HAPPY 19TH BIRTHDAY TO ME!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge