DSC02677

Gister had ik de ingeving om na mijn eerste rijles (!) weer is na de kapper te gaan. Aangezien mijn haar aan de onderkant zo dood was als een pier was het ook wel weer is tijd. Mijn moeder zei dat het al meer dan een jaar geleden was, een jaar geleden… dat kon ik me niet voorstellen… Maar goed, ik naar de kapper en zei dat ik totaal iets anders wilde, een boblijn. Ik heb nog nooit een bob gehad dus was heel benieuwd hoe dit zou uitpakken, en zie hier het resultaat een geheel nieuwe coupe!

DSC02685DSC02697

 

De foto’s heb ik gister om een uur of 5 geschoten, dus excuses voor de wat verschillende foto’s qua lichtinval.

Zoals je ziet heb ik voor een asymmetrische bob gekozen, wat inhoudt dat de ene kant van mijn gezicht het haar wat langer is dan bij de ander. Ik vind het zelf wel erg gaaf, maar moet er ook heel erg aan wennen. Want van een gemiddelde haarlengte naar korter dan schouderlengte gaan is toch ook wel erg kort! DSC02696DSC02674

Ik zit nu continu aan mijn haar te voelen hoe kort het wel niet is, maar dat gaat vanzelf wel over denk ik. Het is nu vooral heel erg wennen dat ik het niet meer in een knot kan doen. Ik ben natuurlijk nu wel veel sneller klaar met mijn haar om het te wassen ;).

Wat vind jij van mijn korte coupe? En heb jij jouw haar ook wel is kort laten knippen?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Happy New Hair!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.