DSC06327

Ik ben gek op leuke sokken! Ook al draag ik overdag vaak graag enkelsokjes voor in mijn nikes, vind ik het ’s avonds juist heerlijk om dikke en lange sokken aan te doen wanneer ik thuis ben. De sokken van Happy Socks heb ik al een paar keer in verschillende winkels voorbij zien komen, maar ik heb er zelf nog nooit aangedacht om ze zelf te kopen. Maar sinds kort heb ik wel een paar Happy Socks in mijn kledingkast liggen. En happy dat ik er mee ben!

OVH-algemeen
Nu zal je misschien even denken bij de titel van mijn artikel, bij overhemden.com? Ja, ik heb ze gekregen via overhemden.com. Een webshop voor mannen waar ze onder andere overhemden maar dus ook sokken verkopen!
Dat mannen functioneel winkelen, wisten wij vrouwen volgens mij allang. Want wanneer ik met mijn broertje of vader winkel in de stad zijn we binnen een uur klaar met wat hij nodig heeft. De eerste de beste broek, t-shirt en riem gaan mee naar huis en hij heeft geen zin om keuzes te maken. Zo zoekt de Nederlandse man ook het liefst zo snel mogelijk op basis van boordmaat een kleur de eerste de beste overhemd. Daar houdt de gemiddelde webwinkel niet echt rekenining mee. Maar overhemden.com gelukkig wel! Daar kan je dus gemakkelijk samen met je vriend/broertje of vader een overhemd op kleur en op boordmaat kopen. Erg handig vind ik!
Ik ben eerlijk, ik koop het liefst geen kleding via internet. De kans dat het toch niet helemaal zit zoals jij het wil hebben is er groot. Voor die mensen en voor al die andere heeft overhemden.com ook een fysieke winkel in Amsterdam (Maasstraat 89).
happy-socks
Maar naast dat overhemden.com een webshop is voor overhemden, verkopen ze ook sokken. De sokken die ze verkopen zijn van het merk Happy Socks. Vrolijke sokken met verschillende prints. Ik had er al wel eens van gehoord en vond ze toen al gelijk heel erg leuk!
Ik heb sokken gekregen in grijs met zwarte stippen. Maar je hebt ze in allerlei verschillende soorten en kleuren! Een erg leuk concept vind ik zelf. Want ook al zijn sokken zo basic als het maar kan, je kan er alsnog verschillende kanten mee op met prints en verschillende kleuren.
DSC06333 DSC06335

De sokken van Happy Socks vind ik super fijn zitten! Ze zijn zacht en niet geheel onbelangrijk, ze houden ook nog een beetje warmte vast. Zodat je niet met koude voeten zit aan het einde van de dag.

De Happy Socks zijn onder andere te koop bij ovehemden.com.

Heb jij wel eens gehoord van de sokken van Happy Socks?

Liefs,
Merel  

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.