Sinds dat de HEMA een aantal jaar geleden het concept heeft vernieuwd ben ik om. HEMA is zó leuk geworden. De schrijfwaren zijn ontzettend leuk veranderd. En voor kook en bak spullen kan je ook heel goed terecht bij HEMA. Tegenwoordig bestel ik er ook foto’s en snuif ik graag door de nieuwe spulletjes heen in de HEMA winkel bij mij in de stad. Nu vond ik het wel eens tijd voor de spulletjes die ik graag nog eens bij de HEMA wil kopen. Kijk je mee?

Kleine Kerstboom €5

Wie wil die nou niet hebben! Dit is toch heel gaaf voor op je slaapkamer! En dan vol hangen met hele kleine kerstballen. Vind ik echt super leuk! Ik zit er al een aantal jaar over na te denken om zo’n boompje aan te schaffen. En ik denk dat ik dit jaar nu ik op kamers ga wonen is de knoop door ga hakken en hem koop!

 

‘Polaroid foto’s’ bestellen bij HEMA €7,50 voor 30 stuks

Ik heb al vaker van dit soort polaroid foto’s besteld bij de HEMA. Nu ik op kamers ga ben ik van plan een muur helemaal vol te hangen met dit soort foto’s van Instagram en van mijn vakantie foto’s van afgelopen jaar. De leuke herinneringen-muur wordt het dan. De foto’s zijn helaas niet goedkoop. Maar wel erug leuk!

Weekly planner €5

Een weekplanner is altijd handig. Een overzicht voor wat je moet doen op welke dag van die week. Dit is dan wel een gezinsplanner maar je zou hem ook kunnen gebruiken voor werk en prive dingen van elkaar te scheiden.

 

Notitieboek €5

Een nieuw jaar betekent een nieuw notitieboekje. Hoewel het nog wel even gaat duren voordat ik een nieuw notitieboekje ga kopen. Maar het is nooit verkeerd om alvast te kijken welke ik graag zou willen. Dit notitieboekje met ‘this is my year to sparkle’ vind ik erg leuk! Hij is gelinieerd en heeft gouden zijkanten. Mijn uitdaging voor 2017 is om eerst alle andere notitieboekjes en post-it’s vol te schrijven voor dat ik nieuwe spullen ga kopen.

Houten Hert HEMA

Houten Hert €3,50 €2

Hoe leuk is dit houten 3D rendier! Je kan hem ophangen aan je muur. Ik vind het wel iets hebben, een beetje apart maar toch leuk. Is weer wat anders dan zo’n opgezet hoofd aan de muur zoals je in sommige films ziet. deze is veel diervriendelijker! Ik vind dat dit rendier niet alleen met kerst kan maar ook gewoon het hele jaar door. En kost nu maar €2!

Ik vind de HEMA zo leuk! Ik blijf er graag komen. Ik snuffel graag wat rond bij de leuke spullen van HEMA. Zowel in de winkel als online. Ik kan nu al niet wachten om wat leuke dingen te scoren daar! Ik denk dat ik als eerste de mini kerstboom ga scoren. Zo lief en klein!

 

Wat koop jij het liefst bij de HEMA?

Liefs,
Merel

1 comment on “Mijn HEMA Wishlist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.