DSC02930

Deze twee weken heb ik voor mijn doen best wel wat gekocht, en omdat ik bijna nooit een shoplog online zet dacht ik dat ik net zo goed al mijn aankoopjes bij elkaar in een artikel kan stoppen. Veel handiger! Vandaar dat het een herfst shoplog is geworden, met vooral veel beauty spullen en een nog wat fashion aankopen.

DSC02935

Tja, ik begin maar met de make-up aankopen die ik heb gedaan. Ik was in het Kruidvat en wilde al heel graag de highlighter van MUA proberen, want nu ik de blush had geprobeerd wilde ik wel wat anders proberen van dit merk. De Velvet Matt Eyeshadows van Catrice zijn sinds augustus nieuw aan hun assortiment toegevoegd. Ik was er erg benieuwd naar en wilde eigenlijk de bordeauxrode tint meenemen, maar die was er helaas niet meer. Vandaar dat ik deze bruine en roze tint heb meegenomen. De lipstain zag ik liggen en vond ik ook wel leuk om uit te proberen. Alles komt natuurlijk terug op le blog!

Highlighter MUA €6,99
Velvet Matt Eyeshadows Catrice €3,99 per stuk
Lipstain NYC €3,99
Allemaal verkrijgbaar bij het Kruidvat

 

DSC02932

 

 

 

Ik had gehoord en gezien dat Guhl een haarverzorgingslijn ging verkopen voor pluizend haar. En laat dat nou net het haar zijn waar ik last van heb. Ik zag dat er vorige week bij de DA een actie was van 1+1 gratis en was daar direct achteraan gegaan. De dichts bijzijnde DA had helaas alleen nog het masker maar gelukkig kon ik in de DA in de stad waar ik woon wel een shampoo en conditioner vinden. Die gaan in de test en ik ben heel benieuwd of ze gaan bevallen!

DSC02933

 

Ik gebruik op dit moment de amandel handcrème van The Body Shop maar die is al heel erg aan het opraken. Ik had daarom weer een nieuwe nodig. Ik was al een tijdje niet meer bij de Yves Rocher geweest en bedacht me dat ze hier ook wel handcrèmes hadden. Ik heb de 2-in-1 Handcrème meegenomen. Het handige is aan Yves Rocher is dat je bijna nooit de hele prijs voor een product hoeft te betalen, ik betaalde bijvoorbeeld voor deze €2,50.

DSC02934

 

 

En dan als laatste van de beautyspullen, heb ik nog wat spullen van The Body Shop meegenomen, ik kon het weer niet laten om wat mee te nemen. Zo was mijn fase wash op gegaan, en toen ik deze zag staan leek het mij wel weer leuk om deze te testen. En ja, er was nog steeds sale bij The Body Shop waar ik was, en ik kon me niet weerhouden. Maar ik heb het niet heel bont gemaakt, en heb alleen maar een body butter meegenomen. Ik haal eigenlijk altijd mijn body butters in de sale, ze zijn dan meestal de helft van de prijs van wat ze normaal hebben gekost, en dat scheelt weer heel wat geld!

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser €9,00
The Body Shop Early-Harvest Rasberry Body Butter €8,00

 

DSC03352

Deze leuke peplumtop kwam ik tegen bij de H&M in Groningen, ik vind hem erg leuk en weer is heel wat anders dan totaal zwart, grijs of een andere kleur. Het is misschien een beetje koud voor de winter, maar ik ben er wel heel erg blij mee!

€15,00 bij de H&M

DSC03267

Ik was in eerste instantie niet echt van plan om schoenen. Na ja, ik was er wel op zoek naar leuke schoenen, omdat mijn all stars al een beetje op hun laatste loodjes lopen. En toen ik deze tegen kwam, was ik in eerste instantie niet helemaal om van ze. Maar toen ik ze aan had wel! Ze lopen heerlijk en zijn, vind ik, goed te combineren met andere kleuren die ik in mijn kleding kast heb hangen, een belangrijk punt dacht ik zo. Ja, ik ben erg blij met ze, en ook een grote meevaller was, was dat ze maar €69,99 in plaats 89,99! Een hele fijne meevaller!

Ja, dat was mijn shoplog, ik hoop dat je het leuk vond om hem te lezen!

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

Liefs,
Merel

7 comments on “Herfst Shoplog: H&M, Adidas, Kruidvat, Yves Rocher”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.