DSC07111

Ik weet niet meer waar ik het zag maar ik zag dat Hema met nieuwe Soft Matt lipbalms uitkwam voor het najaar. Ik dacht toen meteen al die wil ik testen! En na een tijdje kwamen ze ook uit in de winkels en heb ik twee van de drie meegenomen.

DSC07179

Dit voorjaar lanceerde HEMA voor het eerste de Soft Matt Lipbalms in matte en shine kleuren. Deze kleuren waren heel licht en zijn nog steeds te koop. Van die lijn heb ik één gereviewd (je kan hem hier terug lezen). Toen was ik al erg te spreken over deze nieuw lipbalms. Voor de najaar zijn ze uitgekomen met wat donkerdere kleuren wat ook weer erg goed gekozen vind, al zeg ik het zelf.

DSC07112

Kleur 10
Het jammere altijd vind ik dat HEMA nooit leuke fancy namen gebruik voor hun producten. Waar Catrice een merk is waar ze de leukste product namen in overvloed hebben gebruikt HEMA liever een cijfer. Maar goed, volgens mij is dat meer een probleem van mij dan van HEMA. Kleur nummer 10 is bordeuxrood en uiteraard mat. De verpakking is zwart en de kleur van de dop is gelijk aan de kleur van de lipbalm wat er handig is als je hem zoekt in je stash. De onderkant van de huls heeft ook dezelfde kleur als die van de lipbalm. Ik vind de verpakking erg handzaam en mooi.

DSC07114

Kleur 9.

Kleur nummer 9 is een donkerpaarse kleur. Hij doet me erg denken aan een aubergine kleur zo donker paars is die. Ook wat mij betreft een perfecte kleur voor het najaar wat ook zeker weer heel veel gedragen gaat worden. Heeft Hema goed uitgezocht! De huls is identiek als die van kleur 10 en heeft net zoals kleur 10 ook dezelfde kleur dop als de lipbalm. Zo kan je ze goed uit elkaar houden!

DSC07115

Wat mij opvalt is dat de punt van de lipbalm vrij dik is. Misschien juist wel handiger met het inkleuren van de lippen. Het viel mij alleen maar op haha. En de geur die de lipbalms achterlaten is hetzelfde als de geur van de lipbalms die dit voorjaar zijn gelanceerd. Ze hebben een fruitige zoete geur. Niet perse heel storend maar dat had ik zelf niet verwacht bij deze twee donkere kleuren. Ik had een iets zwaardere kruidige geur verwacht of juist geen geur.
DSC07120

Zonder iets.

DSC07127
Kleur nummer 10

DSC07126

Kleur 10 vind ik echt waanzinnig mooi! Mat en rood. Een perfecte combinatie voor aankomend najaar. De bordeuxrode kleur doet mij echt denken aan de bladeren die gaan vallen of aan een lekker dik vest in deze kleur. Ja van deze lipbalm ben ik zeker van! Hij dekt echt heel goed en blijft zeker wel een uur of 3 zitten op mijn lippen. Hij voelt niet stroef aan maar juist lekker romig. En blijft dit ook doen na dat je hem hebt opgebracht. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en je kan mooie strakke lijnen maken met de punt. Door de dikte van de punt kan je gemakkelijk in een keer je lippen invullen.

 

 

 

DSC07177Kleur nummer 9

DSC07151

Van een afstandje ziet kleur nummer 9 er wel oke uit. Hij lijkt een beetje donker paars/rood. Maar wanneer je beter kijkt zie je toch echt wel dat die niet goed dekt. Wat ik echt ontzettend jammer vind. Ik ben denk ik wel zo’n 3 of 4 keer er over heen gegaan met de punt van de lipbalm maar het werd er niet beter op. Echt. Een. Drama. De dekking is gewoon rond uit slecht en helaas gaat dat er op den duur niet heel mooi uitzien. Nee jammer, deze ga ik er niet meer bij pakken.

DSC07179

De een is het zeker meer dan waard en de andere is een grote teleurstelling. Helaas zo kan het lopen. De bordeauxrode kleur ga ik zeker dit najaar met veel plezier dragen. Hij is echt zo mooi en een kleur die ik altijd al had willen hebben. Hij lijkt een beetje op VIVA GLAM I van MAC maar deze van HEMA heeft een net wat meer rode ondertoon. De pigmentatie is top, voelt romig aan op mijn lippen en blijft zeker een uur of 3 zitten. Ja voor het najaar ben ik zeker klaar met deze lipbalm!

De Hema Matte Lipbalms in de kleuren 09 en 10 kan je kopen voor €3,50 bij een van de filialen bij HEMA. 

3 comments on “Herfstlippen met Hema”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.