dsc09781

Ik ben dol op kleuren. Vroeger vond ik het al super leuk om kleurplaten in te kleuren. Ik kleurde er wat op los. Vooral met stift vond ik leuk om te kleuren. Wanneer ik een kleurplaat kleurde en het was net niet binnen de lijntjes wilde ik het al niet meer verder kleuren. De plaat moest perfect zijn. Tegenwoordig heb ik daar gelukkig minder last van, hoewel die perfectionistische trekjes nog steeds wel aanwezig zijn. Maar das een ander verhaal. Ik vind het nu nog steeds leuk om te kleuren. Mijn vader gaf mij dit kleurboek cadeau. Super leuk! Vandaag laat ik je zien waarom dit een super leuk kleurboek is.

Ik kleur vooral voor de ontspanning. Je moet tegenwoordig overal van op de hoogte zijn. Het liefst zit iedereen 24/7 op je mobiel voor het laatste nieuws van anderen. Ik heb daar steeds minder mee. Hoewel ik het wel heel leuk vind om op Instagram rond te struinen. Volg ik vrienden via Snapchat. En stuur ik af en toe een whatsappje naar vrienden en familie. Ik krijg steeds meer tegen Facebook en kijk er daarom ook minder op dan die andere kanalen. Dat begint voor mij meer een reclame post te worden dan echt delen wat je hebt gedaan of leuk vind. Want daar draait Facebook uiteindelijk toch om. Maar goed, genoeg over dat nu over naar het kleurboek.

dsc09779

Het boek bestaat uit 45 verschillende kleurplaten met af en toe een inspirerende spreuk. Ik heb al een paar kleurboeken. Met veel abstracte kleurplaten. Dit zijn vooral veel kleurplaten met natuur in de hoofdrol. Bijvoorbeeld het kleuren van blaadjes of schelpen.

De kleurplaten zijn makkelijk te kleuren. Dat is fijn, want je hoeft zo niet super lang bezig te zijn met een kleurplaat. Ook voor mensen die wat minder geduld hebben is het een prima boek om te kleuren.

dsc09783

Ik kleur zelf altijd met stiften in van Stabilo. Maar het kan bijvoorbeeld ook met potloden. Het is maar net wat je het fijnst vind.

Wat ik trouwens net zo leuk vind om te doen is kleuren met anderen. Met bijvoorbeeld vrienden. Je hoeft elkaar niet de hele tijd aan te kijken en doet gewoon even je eigen ding. Kan ook nog is leuke gesprekken mee krijgen.

dsc09775

Ik ben voor meer kleuren! Dan maak je de wereld ook nog een stukje mooier. Dit boek vind ik zelf erg leuk. Makkelijke kleurplaten die je even laten ontspannen en niet laten denken aan wat er allemaal gebeurd tegenwoordig in de wereld. Want daar gebeurt nu wel genoeg. En natuurlijk is het leuk om in je eentje te kleuren maar waarom niet een keer met een ander. Kan net zo leuk zijn!

Het kleine mindfulness kleurboek is te koop voor €5,99 bij verschillende boekhandels maar ook bij bol.com

Kleur jij wel eens een kleurplaat in?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.