Zoals je weet heb ik op mijn verjaardag een bon gekregen voor de H&M. Ik wil hem in plaats van aan kleding aan de H&M Home uit besteden. Een bon die ik goed kan gebruiken om mijn vensterbank in Groningen op te fleuren. Want op mijn studentenkamer heb ik een vensterbank van ongeveer 1,5 á 2 meter. Ik laat je vandaag zien wat ik zoal wil gaan aanschaffen (of gewoon over zit te dromen 😉

Geurkaars in glazen houder €14,99

Nu ik op kamers ga wonen wil ik toch wel wat meer kaarsen gaan branden. Vooral geurkaarsen lijkt me erg leuk om te branden. Vooral heel lekker voor in mijn kamertje. Deze zag ik in de webshop staan van de H&M en vond ik er vooral qua verpakking er erg leuk uit zien.

porseleinen schaal met reliëf €7,99

Ik wil mijn kamer een beetje in een industriële stijl houden. Dit porseleinen schaaltje lijkt me top voor dat. Ik weet nog niet precies wat ik er mee gaan doen. Maar hij lijkt me vooral heel leuk ter decoratie

Porseleinen mok met metallic print €7,99

Ik vind dit ergens wel wat weg hebben van de mokken van de Starbucks. Die kan je kopen in verschillende grote steden. Super leuk! Ik heb eigenlijk al genoeg mokken in huis dus eigenlijk is ‘ie niet zo nodig. Maar wel heel leuk!

Dekbedset met bladdessin €29,99

Dit heb ik wel echt nodig. En denk ook dat ik dit echt ga aanschaffen van mijn giftcard. Ik wil al heel erg graag een nieuwe dekbedset voor mijn bed. Ik heb tot nu toe alleen nog maar oude van vroeger. Ik ben echt toe aan iets nieuws. Deze vond ik érg leuk om aan te schaffen.

Dekbedset gewassen katoen €19,99

En nu ik toch bezig was met het zoeken naar leuke dekbedovertrekken was deze ook gelijk goed gekeurd! Een simpele maar toch ook leuk dekbedset. Wit gewassen katoen is altijd fijn!

Mini vaas van helder glas €4,99

Ik wil zoals je in de intro al had gelezen wil ik graag mijn venterbank opfleuren. Met dit leuke vaasje lijkt me dat een prima begin! Verschillende soorten vazen bij elkaar zetten lijkt me sowieso tot nu toe het beste idee om mijn vensterbank mee te vullen.

Metalen Kandelaar €5,99

Zoals je al had gelezen wil ik graag een soort stoere industriële stijl in mijn kamer. Met deze gouden/rosé gouden kandelaar (over de kleur ben ik nog niet helemaal uit) zou ik ook graag in mijn vensterbank willen opfleuren. Ik vind hem in ieder geval heel erg gaaf!

Kandelaar €9,99

Ik heb iets met kandelaren zoals je kan zien. Deze vind ik ook erg gaaf voor in mijn kamer. Het heeft ook weer iets wat industriëls vind ik. Je hebt ze in 2 verschillende hoogtes te koop waardoor je ze goed kan combineren. Ook weer een erg leuke kandelaar!

Zoals je ziet heb ik veel op het oog voor de 10 euro die ik heb op mijn giftcards. Wel allemaal erg leuke items vind ik! Ik zit vooral nu te twijfelen tussen het dekbed met die bladeren en een van de kandelaren. Vrijdag ga ik naar Amsterdam met mijn broertje en hoop dat we dan even tijd hebben om langs de H&M Home te gaan. Dan kan ik het allemaal nog even in het echt bekijken!

Wat vind jij het leukst uit mijn wishlist?

Liefs,
Merel

 

 

 

1 comment on “H&M Home Wishlist”

  1. Oeeh, H&M home vind ik altijd zo leuk! Ik vind vooral het dekbed met die bladeren erg tof. Die porseleinen schaal is trouwens ook gaaf zeg! Eigenlijk is alles leuk haha. Succes met het uitzoeken wat je er van gaat kopen. Hopelijk kun je in Amsterdam nog even goed kijken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.