Het is alweer even geleden dat ik wat over mijn bullet journal online heb gezet. Ik vond het vandaag de hoogste tijd om er weer wat over te schrijven. Want ik heb alweer bijna 2 maanden in gebruik. Gebruik ik hem nog net zo vaak als in het begin, en wat schrijf ik er dan zoal in? Want naast mijn bullet journal gebruik ik mijn agenda ook nog gewoon erbij.

Wat ik vooral veel in mijn bullet journal neer zet zijn mijn handletter creaties. Die vullen de pagina’s voor een groot gedeelte op. Ik vind het ontzettend leuk om quotes na te maken. Zoals je hierboven ziet.

Ook schrijf ik er graag schema’s in. Zoals dit schoonmaakrooster voor in Groningen. Ik vergeet toch wel snel wat ik zoal moet doen in het huishouden. Zo’n schema maakt het schoonmaken dan nog net wat leuker. Daarnaast zie je een creatie die ik op Pinterest voor bij zag komen. Allemaal dingen die ik leuk vind of waarvan ik vrolijk word.

Wat ik tegenwoordig ook heel leuk om te maken vind zijn dit soort pagina;s met herinneringen aan een dag. Zoals hierboven de verjaardag van broertje op 18 juni. Daarnaast weer een van mijn handletter creaties. Zo leuk om te doen!

De foto daaronder is ook weer een herinnering aan een leuke dag. Dit keer heb ik er Amsterdamse huizen bij getekend. Voor leuke doodles kijk ik trouwens veel op Pinterest. Daar staan ontzettend veel leuke voorbeelden om na te tekenen.

Elke maand probeer ik ook een review te maken van de maand. Wat er wel en niet goed ging. Een soort terugblik. Ik bedenk me nu dat ik deze nog moet invullen. Gelukkig zitten we nog aan het begin van juli :).

En aan elk begin van de maand wil ik zo’n maand spread maken. Deze keer is hij veel uitgebreider dan de vorige maanden die ik er in heb geschreven. Zo heb ik een eigen kolom gemaakt van Persoonlijk/blog en werk. En heb ik daarnaast ook taken en doelen opgeschreven. Deze moet ik ook nog steeds invullen. Maar dat komt goed!

Zo, heb jij ook weer een kijkje kunnen nemen in mijn bullet journal. Ik hoop dat je het leuk vond om te kijken wat ik er zoal in schrijf en wie weet heb ik ook wel voor wat inspiratie gezorgd bij je!

Gebruik jij een bullet journal?

Liefs,
Merel

 

4 comments on “Hoe gaat het met mijn bullet journal?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.