DSC00098 Jeetje, ik heb al meer dan een week niets meer gepost! Tijd om wat van mij te laten weten vind ik. Ik heb ook al een tijdje niet meer van mij laten hoe het nou echt met mij gaat, wat misschien wel belangrijk is! De afgelopen weken waarin zo druk en kostte zoveel energie dat ik totaal niet aan het bloggen toe kwam. Ook op dit moment voel ik mij nog niet optimaal fit, helaas. Ik hoop dat ik door deze post een indruk kan achter laten zodat jullie weten hoe het nu met mij gaat qua wat ik heb gedaan.

 

Drukke weekenden

Ja, ik had 2 hele drukke weekenden de afgelopen twee weken. Het eerste weekend had ik vier wedstrijden op de Amstel in Amsterdam waarbij ik moet sturen. Niet dat ik dit erg vond hoor, maar het vreet gewoon ontzettend veel energie zo’n weekend. Tussen deze twee weekenden door liep ik ook 36 uur stage, wat ook best slopend was. Het afgelopen weekend had ik ook een wedstrijd in Amsterdam, ook op de Amstel. Deze was 8 km die ik ook moest sturen. Dus ik had niet heel veel tijd om wat te posten helaas.

Stage

Stage is ontzettend leuk, leerzaam! Helaas ben ik al over de helft van mijn stage, zelfs al over de helft. Ik hoef nog maar 3 weken stage te lopen en dan zit het er alweer op! Het ging zo snel. Ik loop nog niet helemaal bij met mijn stageopdrachten en ik hoop dat ik die deze week en volgende week kan afronden, zodat ik alles klaar heb voor mijn eindevaluatie. Spannend!

squatchallenge

Foto van runwithfashion.com

Squat Challenge

Samen met Dana van beautyshakes.nl doe ik aan de squat challenge die iris van runwithfashion.com heeft opgesteld. Op 22 april kunnen we dan uiteindelijk 250 squats achter elkaar! Vandaag heb ik dag 3 afgerond met 55 squats (ik schreef dit op 26-3-14) en ik vind het al best pittig worden… Nou maar hopen dat ik het vol hou! Ik hoop dat ik jullie nu weer een beetje op de hoogte gebracht heb met wat ik allemaal mee heb gemaakt of wat gaat komen. Ik probeer weer wat artikels online te zetten de komende weken! Liefs, Merel

3 comments on “Hoe gaat het nu met mij?? #2 | Persoonlijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge