DSC01588

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een – hoe gaat het nu met mij – update deed (de vorige kan je hier vinden). Er is in de loop van de tijd toch best wel veel gebeurd. Ik zal je vandaag een update geven met hoe het met mij gaat en wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt.

Vliegtuigramp  MH17
Allereerst heb ik gister het vreselijke nieuws gekregen dat ik iemand kende die bij de vliegtuigramp is omgekomen. Die iemand is, Brett, een jongen die ik op een vakantie van 3 jaar geleden heb leren kennen in Frankrijk. Zijn hele familie is omgekomen bij deze vliegtuigramp. Vreselijk want hij had nog 3 zusjes onder zich, die net als hij nog een heel leven voor zich hadden.

Ik kan hem herinneren als een super lieve jongen. Ik heb nu dan  3 jaar geen contact meer met hem gehad, ik kan hem nog wel herinneren als de dag van gister. Het is zo onwerkelijk en eigenlijk ook zo ver van mij weg, maar toch, het blijft vreselijk. Ik wens ook de nabestaanden van de familie van Brett veel sterkte met het verlies.

Concert Chef’Special
Om even snel te switchen van onderwerp heb ik dan nu wel leuk nieuws. In oktober ga ik samen met vriendin A. naar Chef’special in Groningen! Ik heb voor haar verjaardag kaarten gekocht, en we kijken er allebei heel erg naar uit! Ik ben al van Chef’Special fan sinds ze hun allereerste hit Birds hadden uitgebracht. Voor de mensen die Chef’Special niet kennen: Chef’special is een band die gevormd is in 2008 en komt uit Haarlem. Ze hebben nu een hit met ‘in your arms’. Hier onder een van mijn favoriete nummers van Chef’Special van hun nieuwe album. Ik kijk ontzettend uit naar oktober om ze daar eindelijk live te kunnen zien!

Weekend Terschelling
Ook heb ik ontzettend zin komend weekend (het weekend van 26 juli) waar ik voor 3 dagen naar Terschelling ga samen met A. dezelfde goede vriendin die ook mee gaat naar Chef’Special. Ondertussen zijn de voorbereidingen in volle gang. Deze maandag gaan we dan eindelijk boeken, want tja, wij boeken altijd vrij laat, haha. Inpaklijsten zijn gemaakt, en tassen staan al klaar om ingepakt te worden. Ook al zijn het maar 3 dagen, toch een beetje op vakantie gaan is het wel. Zeker omdat het volgende week net zo mooi weer wordt als deze week, dat wordt lekker de tent uitzweten en heerlijk zonnen op het strand! Tja, je hoort het al, ik heb hier ontzettend veel zin in!

Vakantiewerk
Met mijn vakantiewerk, gaat het super goed. Voor de gene die het nog niet hebben meegekregen. Ik heb sinds 7 juli vakantiewerk bij een verpleeghuis met dementerende ouderen. Ik heb eindelijk daar mijn draai daar gevonden en de dagen vliegen voorbij.

Het is wel zwaar om ’s ochtends vroeg, vroeg uit je bed te gaan (lees 5 uur, half 6) maar ik heb het er voor over! De collega’s zijn ontzettend aardig en er hangt een gezellige sfeer op de afdeling. Als ik ’s middags thuis kom na een fietstocht van een uur (ik wordt heen gebracht met de auto waar de fiets achter op kan, en ik rij zelf terug naar huis op de fiets) ben ik op. Zo’n werkweek maakt je ontzettend moe, maar het werk is zo dankbaar en zo leuk dat ik het er graag voor over heb. En het verdiend ook nog best lekker, wat ook niet geheel onbelangrijk is, dus wat wil een mens nog meer!

En met mij?
Met mij gaat het nu ontzettend goed. Ook al is het vakantie ik heb het nog steeds druk met van alles. Met werken, bloggen en ondertussen ook nog een beetje van het weer genieten. Ik vind dat heerlijk! Want een beetje op mijn luie gat zitten en maar kijken wat we gaan doen vandaag is niet voor mij weggelegd. Het liefst ben ik de hele dag bezig met van alles en nog wat! Zo vliegen de dagen trouwens wel heel erg snel voorbij…

En hoe gaat het met mijn blog?
Sinds mei blog ik nu op mijn eigen domein. En het bevalt mij erg goed! Ik probeer nu om de dag een artikel in te plannen en dat gaat tot nu toe (ik ben ongeveer sinds de vakantie begonnen) heel goed. Zoals nu komt er dan een extra artikel online. Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind om te schrijven. Zelf ben ik niet zo van het promoten, en ben daar -vind ik zelf- ook niet zo goed in. Ik vind het in ieder geval heel leuk om te doen en zal het nu met heel veel plezier lekker verder bloggen de komende maanden!

Hoe gaat het met jou? En wat heb jij al meegemaakt deze vakantie of wat ga je nog meemaken?

Liefs,
Merel

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge