Zoals je misschien wel weet ga ik binnenkort in Groningen wonen. Ik kom er al wel wat vaker, daar hoog in het Noorden. Minstens een keer per week kom ik er om even naar mijn kamer te gaan. Samen te eten met mijn huisgenootjes/vriendinnetjes. Om daarna weer terug te gaan naar mijn ouders. Ik start het op mezelf wonen even langzaam op om daarna voluit daar te kunnen leven. Maar als ik in Groningen ga wonen vind ik ook dat ik Groningen beter moet leren kennen. Via de Instagram van Suzanne kwam ik bij Little Lovely Living. Een plek die ik nog niet kende maar mij door de foto alleen al super leuk leek. Afgelopen woensdag ging ik samen met een vriendin van school. Het is mijn eerste hotspot die ik deel wat ik onwijs spannend vond trouwens om te fotograferen. Maar ik dacht, wanneer je in Groningen bent moét je hier heen!

 

Als eerste is het een super leuke winkel! Je kan er echt van alles krijgen. Vooral voor kinderen maar ook voor de volwassen mens is er genoeg te koop. Zo heb je hier lightboxen te koop (die bij mij al heel lang op mijn wishlist staat!). En verschillende andere leuke frutsels waar van het hebben gehalte heel erg hoog ligt! Het ziet er allemaal zo schattig uit, met die lieve gezichtjes op die wolkjes, sterretjes, ijsjes en posters. Ik kon me super vermaken in deze winkel!

Maar eerlijk gezegd kwam ik hier om iets anders te proberen. Ik wilde al heel graag de chocolademelk van hier proberen. Ziet het er niet als een plaatje uit?! Ik vond het in ieder geval meer dan de moeite waard om hier wat te gaan drinken. Het winkeltje/cafeetje is zo leuk aangekleed! Echt leuk dat dit soort winkels er nu ook in Groningen zijn!

Little Lovely Living is naast een super leuke winkel ook een super leuke plek om even te zitten om te rusten na een shoptripje in Groningen of juist om even te relaxen. Een heel fijn plekje om even te zitten. Echt, als je je een keer in Groningen bevind moet je zeker even hier heen gaan. Ik vond het heel spannend om deze foto’s te maken voor mijn blog. Want ja, je fotografeert niet elke dag in een winkel. Maar 2017 staat voor mij om uit mijn comfortzone te komen, en dat is meer dan gelukt zoals je kunt zien! Ik wil in de toekomst nog veel meer van dit soort plekjes fotograferen. De smaak heb ik in ieder geval wel te pakken!

Ken jij nog leuke hotspots in Groningen die ik echt bezocht moet hebben?

Liefs,
Merel

1 comment on “Hotspot – Little Lovely Living in Groningen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.