DSC05875

Bij mij in de stad ging gisteren een Etos sluiten. Ze hadden het oude concept van Etos en konden daardoor niet met het nieuwe Etos concept mee gaan. De dagen ervoor werd alles voor de helft van de prijs verkocht! Ik besloot om een kijkje te wagen en verwachtte zelf niet dat ik nog heel veel kon kopen. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met een goed gevulde Etos plastic tas! Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal heb gekocht. 

 

DSC05874

Ik heb altijd al de Vaseline Spray & Go willen proberen en gelukkig kreeg ik daar nu mooi de kans voor. Over een paar weken kan je daar wel een review over zien!

Etos heeft een nieuwe lijn voor onder de douche. En ik verbaasde me een beetje dat ze die daar verkochten omdat de lijn pas net uit is en ze die winkel al een tijdje wilden sluiten. Maar goed, maakt niet uit. Zo heb ik weer wat kunnen proberen voor de helft van de prijs! 🙂

DSC05873

Essie  vind ik en volgens mij bijna heel vrouw Nederland een heel fijn nagellakmerk. Het was dan ook niet heel gek dat dat schap al bijna helemaal leeg was. Ik kon nog net op het nippertje een base coat van dit fijne merk halen. Ik had weer is een nieuwe nodig!

Ook de Colour Drama Lip Pencils van Maybelline stonden ook al een tijdje op mij wishlist. Ik wilde eigenlijk de nude kleur meenemen maar helaas was die al op. Het enigste kleurtje dat er was was ‘lift me up’. Het is een rode kleur met een warme oranje ondertoon. Erggg mooi!

DSC05872

handcrème stond ook op het lijstje om gehaald te worden. En gelukkig was er nog genoeg te kiezen. Voor de zomer heb ik deze van cacoa butter formula gekozen. Vooral omdat ik veel ga werken en daardoor veel alcohol op mijn handen smeer, krijs ik snel droge handen.

Lady Gaga Fame parfum was geen geplande koop actie. Maar omdat ‘ie nu nog maar €10 euro kotste in plaats van €20 euro kon ik de prijs niet weer staan. In de winkel had ik hem al geprobeerd en hij ruikt lekker zoet. Ik ga hem binnenkort met een review op de site plaatsen.

DSC05869

Het enige wat ik echt en echt naar op zoek was waren mijn favoriete shampoo en conditioner van Guhl. Er stonden nog precies 1 shampoo en 1 conditioner in het schap, alsof het zo moest wezen!

DSC05868

Dit waren twee die-komen-nog-wel-is-van-pas koopjes. De Demake-up kan ik altijd nog een keer gebruiken als ik een weekendje of een week op vakantie weg ga. En het Micellair Reiningswater van Garnier is zo fijn in gebruik, dat ik ooit nog wel een tweede fles op ga maken.

 

DSC05867

 

Zonder korting zou ik voor dit alles €84 kwijt zijn geweest! Wat een geld! In plaats daarvan heb ik er de helft voor betaald. Dus 42 euro. Alsnog heel veel geld, maar als je bekijkt dat ik daarvan 11 producten heb gekocht valt het wel weer mee. Plus als je zo geld kan besparen is het altijd mooi meegenomen! Ik ben in ieder geval heel blij met wat ik heb gekocht en er komen van verschillende producten zeker reviews van online!

Wat heb jij voor het laatst gekocht bij een drogisterij?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Huge Etos Shoplog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.