DSC06846

Als je mij in het dagelijks leven ziet zie je mij enkele keren nagellak dragen. Op een feestje of voor een speciale gelegenheid. Of wanneer ik niet aan het werk ben ;). Voor de rest zijn mijn nagels blanco, met niets er op. Ik probeer ze daarin tegen wel goed te verzorgen. Ondanks dat ze van zich zelf echt super slap zijn. Ik heb altijd het probleem dat ik niet lang genoeg wacht met nagellak aanbrengen. Waardoor of de halve nagellak al van mijn nagels is wanneer het bijna is opgedroogd. Óf er zitten vingerafdrukken op om te kijken of het al droog is. Zo als je leest is nagelslakken niet een van mijn grootste hobby’s. Sinds kort vind ik het wel leuk om mijn nagellak te lakken maar dan met een blanco lak. In dit artikel laat ik je dan ook lezen hoe ik mijn nagels lak als ik er toch iets op wilt hebben.

DSC06845

Ik probeer elke avond mijn nagels in te smeren met Lemony Flutter en maak dit dan af met een dot handcreme. Soms heb ik er geen zin in en doe ik het niet. De andere keer neem ik hier juist uitgebreid de tijd voor. Maar sinds kort (lees een week) vind ik het ook leuk om mijn nagels een glans te geven. Dat doe ik samen met de producten die je hierboven ziet. Een basecoat van Essie die ik voor de helft van het geld heb kunnen scoren (YES!). En een topcoat van Essence. Verschil mag er wezen zoals je ziet haha.

DSC06852

De basecoat ‘Grow Stronger’ van Essie vind ik prima. Hij droogt snel op en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Je moet het snel kunnen aanbrengen en verder met je werk kunnen gaan. Ik heb het idee dat de basecoat wel echt mijn nagels sterker maakt en zeker weten mijn nagels langer laat groeien. Oftewel hij komt zijn beloftes goed na!

DSC06853

 

De Topcoat is eentje van Essence zoals ik al zei. Ook deze is prima in gebruik. Het kwastje is voor mij goed en ook deze nagellak droogt snel op. Doet ook wat ik belangrijk vind in een nagellak. Hij geeft voor mij een gezonde glans op mijn nagels. Erg mooi vind ik hem zelf! En is ook nog is super budget. Want volgens mij koop je hem voor €1,69!

DSC06850

Eigenlijk is het heel simpel hoe ik mijn nagels lak maar ik zal het nog even uitleggen. Eerst doe ik de basecoat er op en laat ik die goed opdrogen, ongeveer 5 minuten. En daarna lak ik met de topcoat over de basecoat heen. Dat laat ik dan ook 5 minuten drogen en klaar is het.   DSC06854

Dat is dan hoe ik mijn nagels tegenwoordig lak. Ik probeer natuurlijk ook wel is een kleurtje te dragen. Maar bij mij duurt het helaas maar een dag dat ik nagellak normaal kan dragen. De dag erna beginnen bijna alle nagellakken te chippen. Zelfs met een basecoat er onder helpt het helaas niet veel. Jammer, maar helaas weinig aan te doen… Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen hoe ik op dit moment mijn nagels lak 🙂

De essence High Shine Topcoat is te koop bij het Kruidvat en de Essie Basecoat is te koop  bij verschillende filialen van Etos of online. 

Draag jij elke dag nagellak?

Liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge