Zondag is een mooie dag om inspiratie op te doen. Wanneer ik inspiratie wil op doen dan kijk ik meestal op verschillende accounts op Instagram. Vandaag laat ik je 4 verschillende accounts zien waarvan ik inspiratie krijg om weer te gaan breien. Kijk vooral met mij mee!

Chain Twenty

Hoewel ik vooral veel Engelse en Amerikaanse instagrammers volg op het gebied van knitting is Chain Twenty daar een uitzondering op. De minimalistische stijl van Merel (naamgenootje) vind ik altijd zo tof om te zien. Ik volg haar al een hele tijd. Eerst op een ander account van haar. Maar na een tijdje is ze geswitcht naar dit account. Ze heeft als droom om ooit een eigen knitshop te hebben met zelfgemaakte truien en sjaals. Hoe tof! Zeker de moeite waard om te volgen!

Crochet_Gallery

Sabrna haar foto’s nodigen mij ook altijd uit om weer wat te gaan breien. Zulke mooie patronen maakt ze! Daarnaast vind ik dat ze super cozy foto’s maakt. Echt super leuk om haar te volgen. Ze komt uit Amerika en heeft naast haar instagram account ook een eigen Etsy shop.

Ozetta

Bij Ozetta krijg ik altijd zulke warme wintergevoelens met al die bolletjes wol, kleedjes en kachel foto’s. Alleen al van de foto’s krijg ik zin om verschillende kleedjes te breien of te haken. Met zulke mooie sfeerfoto’s ben ik al helemaal om! Ze heeft een eigen Etsy shop waar ze haar eigen creaties in verkoopt. Vind ik heel erg leuk!

We Are Knitters

Bij we are knitters komen heel veel mooie creaties langs. De meeste zijn gebreid. Ik haak op dit moment erg veel. Maar breien vind ik daarin tegen ook erg leuk. Het is tegenwoordig helemaal niet suf of saai om dit te doen. Het is juist in! Want hoe leuk is het om een eigengemaakte sjaal te dragen. Of onder een eigengemaakt kleed te liggen. Daar is toch niets fijners aan?

Heb ik kennis gemaakt met het wolmerk The Wool And The Gang. Een super dik garen voor breien en haken. Echt een wolmerk die ik heel graag een keer wil uitproberen. Voor nu ben ik soort van aan het sparen om ooit de pop life cardigan kit om een super leuk vest te maken. Kijk zeker even op de The Wool And The Gang site. Alleen al die minimalistische omhulsels zijn fotowaardig.

Misschien was dit een artikel waar je totaal niet geïnterreseerd in was maar misschien heb ik je juist wel laten inspireren om ook zelf dingen te maken. Want zelfgemaakt is nog altijd leuker dan het in de winkel kopen toch?

Ben jij ook graag creatief bezig? En zo ja, wat doe jij dan graag?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.