Door Lesley van My little happiness werd ik getagt voor de Instagram Tag 2017 . Ik schrijf zelf niet zo snel meer een tag op mijn blog omdat het ik het ten eerste meestal niet zo’n super toevoeging vind aan mijn blog en ten tweede ik er niet altijd zin in heb om zo’n tag te schrijven. Maar vandaag wel! Ik ben zelf dol op instagram hoewel ik het wel wat weinig gebruik de afgelopen tijd heb ik het in 2017 wel heel goed gebruikt. Via Instagram laat ik meestal de leuke dingen zien die ik mee maak. En nu het einde van het jaar nadert vind ik het extra leuk om terug te kijken op dit kleine fotodagboekje.

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES

Via bestnine2017 kan ik zien welke foto’s het meest geliked zijn. Scheelt weer een hoop zoekwerk ;). Dit zijn de foto’s die het afgelopen jaar het meest geliked zijn!

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

Dat is niet eens een foto van mezelf haha. Ik had deze gezien op Facebook en vond het met mijn verpleegkundige achtergrond wel erg leuk om te plaatsen.

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Dat was een foto van parfumflesjes. Ik was flink bezig met opruimen (waar ik niet de beste in ben zullen we maar zeggen).

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

ik denk dat dat wel de foto is van het Gala van vorige week. Daar sta ik qua glimlach heel puur op. Verder vind ik de foto die in de best nine staat en geschoten is door Romy van Vaker Vrolijk ook wel heel mooi! Op die foto straal ik precies uit hoe ik ben.

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Hoewel ik niet echt op vakantie ben geweest afgelopen jaar vond ik de mini-vakantie naar Texel toch wel heel erg fijn!

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

Ik ben echt iemand die ontzettend graag buiten de deur eet. Ik heb niet bar veel foto’s gemaakt van mijn eten dit keer. Maar de sushi date die ik samen met twee vriendinnen had op bevrijdingsfestival was toch wel heel erg lekker!

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER

Dit jaar is mijn liefste konijntje overleden. Toevallig heb ik begin dit jaar nog een mooie foto van haar gemaakt.

Afbeeldingsresultaat voor vsco

Bron foto

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Ik gebruik heel graag de VSCO-app voor het bewerken van foto’s. Op die app gebruik ik graag de filter F2. Dat geeft voor sommige foto’s net wat een lichtere uitstraling.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Ik gebruik bijna geen hashtags op Instagram. Ik vind het leuk als mensen mij gaan volgen maar dan wel oprecht om dat ze dan mij als persoon die foto’s post leuk vind. Niet om miljoenen ‘zomaar’ volgers er bij te krijgen. Voor mij gaat het vooral om de fun van de foto’s maken. Maar ook om een soort online dagboekje bij te houden met leuke herinneringen.


V.l.n.r.: Rachel van de Huismuts, Sanny van Sanny zoekt geluk en We are knitters Instagram (foto’s komen van hun eigen instagramfeed)
10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Pfoe, ik heb een paar favoriete accounts die ik graag volg. Ik vind Sannyzoektgeluk altijd een heel leuk account om te volgen. Maar daarnaast ook We Are Knitters,die hebben echt de mooiste brei creaties (en helemaal niet ouderwets zoals je oma breiwerkjes maakte!). En als laatste dehuismuts a.k.a. Rachel van Sas. Ik volg haar al een tijdje op youtube maar haar instagram acoount vind ik ook zo leuk om te volgen! Met de lieve pip en haar hele leuke outfits!

Voel je vrij om deze tag van mij over te nemen! Maar meld het dan wel even, ik vind het namelijk erg leuk om het van anderen te lezen! Ik vond hem weer erg leuk om in te vullen!

Wat was jouw favoriete moment van 2017 die je hebt vastgelegd op Instagram?

Liefs,
Merel

1 comment on “Instagram Tag 2017 Editie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.