Eerlijk, ik vind het eigenlijk helemaal niet leuk om 20 te worden. Maar ja, ik ben toch echt geen tiener meer vanaf vandaag. Het wordt nu alleen nog -tig achter de getallen die ik wordt (der-tig, veer-tig, vijf-tig enz.) Ik dacht misschien wel leuk om wat te geven. Want wie jarig is trakteert ten slotte!

Ten eerste is mijn 20ste levensjaar ontzettend snel voor bij gegaan. En ook weer in dat jaar ontzettend veel mee gemaakt. Meestal kijk ik van nieuwjaarsdag tot oudjaarsdag wat ik allemaal heb gedaan. Maar van mijn verjaardag tot verjaardag is toch ook wel heel wat gebeurd. Zoals de reis die ik maakte vorig jaar augustus. Een hele spannende stage tijd achter de rug gehad en ben ik helaas ook in een dipje geraakt sinds oktober. Ach ja, ik hoop er op dat mijn dat 21ste levensjaar nog veel mooier wordt dan het afgelopen levensjaar (snap je het nog?!)

Ik heb vandaag een rustig dagje gelukkig. Ik heb ’s morgens eerst een les Nederlands en daarna ga ik naar huis om samen met mijn mams een middag te besteden aan Netflix en om een arretjescake bakken. Ik hoef niet perse heel veel visite over de vloer te hebben vandaag. Maar natuurlijk altijd leuk als er mensen langs komen. Ik maak er in ieder geval een mooie dag van!

Ik maak er een leuke dag van! Ik hoop jij ook! 🙂

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.