DSC04719

Happy birthday to me! Vandaag is het 18 jaar geleden dat ik geboren ben. 18 jaar terug zag ik het licht. Een symbolische leeftijd. Want vanaf vandaag mag ik legaal drankjes drinken, auto rijden en mijn eigen ziektekostenverzekering betalen, haha.

Gister heb ik al een feestje gevierd voor vrienden en was erg geslaagd. Vandaag moet ik helaas naar school. De langste maandag die ik volgens mij heb meegemaakt. Vandaag zit ik namelijk tot 5 (!) uur in de schoolbanken. Daarna ben ik nog te vinden in de sportzaal omdat ik ook gewoon mee doe aan conditietraining vandaag. Maar dat mag zeker niet de pret drukken. Ik vier mijn verjaardag tenminste met genoeg mensen om mij heen!

Ik blaas vanavond de 18 kaarsen uit en doe een leuke wens!

Liefs,
Merel

 

9 comments on “IT”S MY BIRTHDAYY!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.