Kan je het geloven? Juli is alweer bijna over! Nog een maandje zomer en dan zitten we alweer in september… Hoewel de nazomer soms ook heel erg zonnig kan zijn natuurlijk. Nu vond ik juli nou niet bepaalt super zonnig. Er waren namelijk genoeg wisselvallige dagen vond ik. Vandaag laat ik je met foto’s van afgelopen maand zien wat ik de deze maand onder andere allemaal heb uitgespookt.

 

Samen met Simone een klasgenootje ging ik op stap in Groningen. Het was een super leuke avond/nacht! En daar horen natuurlijk ook polaroids bij vind ik.

We liepen terug uit de stad en kwamen een prachtige zonsopgang tegen. In het echt was hij veel mooier dan hier op de foto. Blijft toch magisch vind ik. Dat de lucht zo mooi kleurt met al die kleuren!

In het weekend had ik een 21 dinner van mijn beste vriendinnetje. Haar moeder had het super georganiseerd.

En ook op dat feestje werden er genoeg polaroids gemaakt. Blijft een leuke herinnering aan een hele mooie avond.

Ook ging ik deze maand voor het eerst weer aan het werk bij mijn bijbaantje. Ik werk als verzorgende IG in een dorpje vlakbij mijn ouders. Het was alweer een hele tijd geleden (om precies te zijn bijna een jaar) dat ik daar voor het laatst had gewerkt. Na er weer even in te zijn gekomen had ik een paar erg leuke diensten met mijn collega’s en bewoners.

Ook werkte ik voor het eerst in Groningen bij mijn nieuwe bijbaan. Ook erg wennen en kostte vrij veel energie van mij maar was ook weer erg leuk! Ik kan niet wachten om vanaf 1 augustus vol aan de bak te gaan in Groningen!

Ik ging samen met vriendinnen naar Duitsland om daar eens even goed in te slaan. De shoplog kon je hier al bewonderen. Ik heb weer genoeg aan verzorgingsproducten ingeslagen voor komend half jaar!

Samen met mijn pa ben ik ook nog een paar keer op de fiets geweest. Onder andere kwamen we langs dit prachtige stukje in Drenthe. Vlakbij Westerbork. De precieze weg weet ik niet meer. Maar ik wil hier in augustus zeker nog een tochtje maken. Heerlijk rustgevend kan een ritje op de fiets zijn.

Ook was ik weer druk aan het bullet journallen. Ik ging aan de slag met augustus en wat ik voor die maand op de planning heb staan. Dit is het thema geworden van de maand. Blauw met blaadjes. Ik vind het zelf wel erg goed gelukt al zeg ik het zelf.

Ook begon ik met het opnieuw indelen van mijn weekplanningen. Voor nu vind ik dit prima werken en schrijf ik al mijn afspraken en planningen er in. Dat geeft zoveel rust vind ik.

Ik sprak ook nog af met een vriend samen bij de Bagel & Beans in Groningen. Een hele fijne tent die overal in het land wel gevestigd is. Ik nam de paddoburger die ik al wel eerder heb genomen. Een hele lekkere bagel! Kan ik je zeker aanraden als je een keer voor vegetarisch wilt gaan.

Ik had daarna nog niet genoeg op. En moest nog een brownie naar binnen werken. Ik heb sinds tijden niet meer zo’n lekkere smeuïge brownie gegeten. Heerlijk! Daarna zat ik wel echt goed vol haha.

Ook was deze maand de maand dat mijn broertje zijn diploma in ontvangst mocht nemen. Na 6 jaar bikkelen op het vwo heeft hij eindelijk het papiertje in handen! Een super trotse zus spreekt hier 🙂

Samen met een vriendinnetje sprak ik in Assen af om wat bij te kletsen. We ontdekte opnieuw de stad en gingen samen wat drinken bij een hele leuke koffietent. Moet je deze thee koppen nou zien! Ik ging onder andere met heel wat spullen weg uit de Action. Soms vind je daar niets en soms echt pareltjes vind ik!

Samen met mijn oppaskindjes ging ik naar Verschrikkelijke Ikke 3. Ik had ze belooft om in de vakantie naar de film te gaan. Ik vond het ook voor mijn leeftijd een super leuke film. Heb er af en toe flink om moeten lachen. Vooral de minions zijn super leuk!

En dat was hem dan alweer voor deze maand! Gister ben ik nog wat wezen drinken met een oud klasgenootje die ik al 5 jaar niet meer had gezien. We kwamen elkaar toevallig tegen met TT en hadden besloten om maar weer is even bij te praten. Altijd leuk om zulke mensen weer te spreken na zo’n lange tijd!

In augustus ga ik vooral heel veel werken en proberen van het weer te genieten. Wie weet nog een paar daagjes weg waar ik ook heel veel zin in heb! En dan begint daarna toch echt mijn laatste jaar verpleegkunde. Ook daar heb ik veel zin in. Vooral om het nu echt af te maken zodat ik daarna lekker aan het werk kan gaan als verpleegkundige.

Heb jij een fijne maand gehad? En wat zijn jouw plannen voor augustus? 

Liefs,
Merel

2 comments on “Juli in foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.