PicMonkey Collage

Juli ging voor mijn gevoel zo snel voorbij. We leven nu al weer in de laatste week van juli namelijk! Volgende week begint augustus aan. En hopelijk wordt dat een hele leuke, leerzame en vooral een maand om van te genieten. Want ik ben van augustus drie weken weg op reis zoals je wellicht wel weet. In het begin van dit jaar maakte ik van elke week een weekoverzicht met een paar foto’s. Alleen door stage is dat wat in de soep gelopen. En de dagen dat ik stage liep leken zo op elkaar dat ik dat maar heb geschrapt. Hoewel ik het wel heel erg leuk vind om terug te kijken op de weken heb ik een soort maandoverzicht voor je klaar staan.

 

Processed with VSCO with f2 preset

In de eerste week van Juli was mijn laatste week van stage aangebroken. Ik hoef nu nooit meer naar deze flat terug toe te gaan. Ik ben alweer helemaal thuis gesetteld en vind het dan ook meer dan fijn om weer thuis te kunnen wonen.

 

20160705_144113

Spontane foto’s zijn de leukste toch? Wij waren meer dan blij dat we uit Duitsland weg moesten. En wanneer je toch op je ouders wacht om je op te komen halen zijn een paar selfies nooit verkeerd om te maken.

 

IMG_20160702_164611

Een laatste foto met de groep klasgenootjes waar mee ik hetzelfde werkweekend mee had. Toch wel raar hoor om nooit meer terug te keren naar dat ziekenhuis. Herken je mij links?

Snapchat-8860978968897894785

Niet de meest duidelijke foto. Maar er waren ook veel fijne zomer avonden deze maand. Waarvan ik een samen heb doorgebracht met een beste vriendin en een grote fles rosé bij een vuurkorf bij mij in de tuin. Heerlijk, die zomer avonden vind ik zo heerlijk! Snapchat-6949963786397321568

Op de hele hete dagen was ik gelukkig vrij van werk en heb ik ook niets anders dan geluierd in de tuin. Af en toe een boek er bij gepakt en radlers drinken. Ook al zo fijn aan de zomer!

Snapchat-3070249412362009979

Ook ging ik deze maand kijken naar een huis in Groningen. Samen met de meisjes die op de foto staan zijn we op zoek naar een huis om samen in te wonen. Het is alleen wel een klus om een geschikt huis te kunnen vinden. Het is helaas niet zoals bij schoenen die je online koopt zoals Femke op rechts al zei, haha. Hopelijk wonen we eind december in een mooi huisje in Groningen.

20160718_115029

Ik heb ook heel veel kilometers gemaakt in Juli met de auto van mijn ouders. Veel gereden naar mijn werk dat ongeveer 20 kilometer verderop ligt. Maar ook twee keer heen en weer gereden naar IJlst. Want mijn ouders gingen een week op vakantie in eigen land. Wanneer ik de auto goed had schoongemaakt mocht ik hem meenemen voor mijn werk. Want zij hadden hem toch niet nodig voor hun fietsvakantie in Friesland.

IMG_20160718_113116

Ze vertrokken bij mijn tante die vlakbij IJlst woont. En ze had zo ongelofelijk veel vlinders in de tuin. Daar moest een kiekje van worden gemaakt. En ik vind het best een mooie foto geworden, niet dan?

IMG_20160709_173544

Liftselfies for the win! Ik vind het zo leuk om foto’s te maken in een lift, verveeld nooit! Ik ga elke zaterdagmiddag lopen met een demente vrouw. En dat gaat ook gewoon door wanneer het vakantie is. Ik moet altijd naar haar toe in de lift. Dus ik verveel me dan nooit in de lift haha.

IMG_20160706_2041440

En natuurlijk heb ik ook heel wat kilometers afgelegd. Hier zie je mij in mijn natuurlijke habitat. Iets met foto’s maken en gefietst hebben haha. Credits naar mijn pap die de foto heeft gemaakt!

Processed with VSCO with t1 preset

Het duurt niet lang meer of ik ga op reis. Dit is mijn interrail pas. Die ik ga gebruiken als vervoerskaart in de treinen van Europa. Ik krijg er steeds meer zin in en het kriebelt echt om weg te gaan en het avontuur op te zoeken. Nog maar 1,5 en ik zit in Berlijn!

Van deze week komt er ook nog een foto overzicht online maar die voeg ik toe met de eerste week van augustus. Het zijn namelijk beide drukke weken voor dat ik op vakantie ga!

Wat heb jij gedaan deze maand?

Liefs,
Merel

 

 

2 comments on “Juli in foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.