Na vandaag is het alweer juli! Wat gaat de tijd toch snel he! Het is alweer bijna vakantie of voor sommige zelfs al vakantie! Vandaag laat ik je zien wat ik zoal heb gedaan in Juni met de hand van foto’s die ik heb geschoten van afgelopen maand. Altijd leuk om zo even terug te blikken op de maand die geweest is vind ik!

Ten eerste kreeg ik dit super leuke fotocadeau van Saal Digitaal thuis gestuurd in Groningen. Ik ben er super blij mee en staat nog steeds heel mooi op mijn studentenkamer. Die wordt trouwens steeds meer af voor mijn gevoel. Steeds meer mijn eigen kamer.

Ik ging samen met Romy fotograferen in Amsterdam. Voor mij duurde de reis echt super lang maar de foto’s zijn super mooi geworden vind ik! Hier een van de foto’s die in dit artikel online zijn gekomen.

Ook kreeg ik afgelopen maand een hele mooie choker opgestuurd van Lana’s sieraden. Vroeger toen het nog niet zo in was (of juist wel?) droeg ik de zwarte toen ik een jaar of 8 was. Nu ze weer helemaal in zijn durf ik me niet zo aan de zwarte te wagen. Maar deze zilveren met een detail vind ik eerlijk gezegd net zo leuk! Afgelopen maand wel wat te weinig gedragen maar ik vind hem als nog wel heel erg mooi!

Ook had ik eindelijk dit boek uitgelezen. Ik wilde dit boek zo graag uitlezen om weer wat nieuwe boeken te kunnen lezen. Ik heb er hier een review over geschreven.

 

En natuurlijk ging ik ook weer op de fiets afgelopen mand. Onder andere dit rondje die ik samen met mijn vader fietste. Fietsen met mooi weer vind ik sowieso echt heel lekker. Vooral die voldoening die het na zo’n rit geeft. Daarnaast heb ik ook nog gezwommen met mijn moeder in het openluchtzwembad. Wat ook heerlijk is!

 

Vorige week was het weer de jaarlijkse TT festival. Waar ik als echte Assenaar natuurlijk te vinden ben! 4 dagen feest in Assen! Met altijd een hele gezellige sfeer in de stad. Ik ging 3 avonden feesten. Waarvan een avond met dit vriendinnetje van school. Maar ook ging ik mee achter op de motor met een vriend die de TT night ride ging rijden. Een rit die door assen heen gaat met allemaal verschillende motors. Een hele ervaring en heel erg leuk vond ik! Het was de eerste keer dat ik achter op een motor zat!

Ook is er altijd een kermis bij de TT. Maar het reuzenrad staat niet op de kermis. Die staat sinds vorig jaar op de kop van de Vaart in Assen. Heel leuk want zo heb je een heel mooi overzicht over de stad! Ik had aan papa voorgesteld om samen in het reuzenrad te gaan. En heb zeker wat mooie plaatjes kunnen nemen van de stad! Zoals deze die ik in zwart wit heb bewerkt.

Door een vriend van mij wist ik dat de Sims 3 in de aanbieding was op steam. Een online programma waar je spellen kan kopen en spelen. Ik wil echt al zo lang Sims aanschaffen maar wist niet zeker of ik het wel kon spelen achter mijn computer. En daarbij, mocht ik het vroeger niet aanschaffen van mijn ouders omdat dat volgens mij vader dan de computer erg langzaam werd. Had die ergens wel een punt. Maar nu ik volwassen ben (dat klinkt zo raar haha) kan ik het nu zelf aanschaffen. En dat heb ik afgelopen maandag dan ook zeker gedaan! Nu heb ik daarbij ook nog de uitbreidingssetten jaargetijde en levensweg bij gekocht. Ik vermaak me wel deze vakantie wanneer we druilige dagen hebben!

Ook deed ik nog met papa mee aan een tourtocht hier in Drenthe. Drenthe’s mooiste! Een hele mooie tourtocht van 65 km. We hadden een super mooie dag uitgekozen om deze tourtocht te doen. En samen met pap fietsen vind ik altijd enorm gezellig.

Ik was deze maand 2 keer te vinden in Amsterdam. De ene keer om met Romy te fotograferen, de andere keer met mijn klas om een gezellige dag te hebben. De klas waarin ik in zat/zit is nu afgestudeerd en hoeven alleen nog maar hun diploma’s op te halen. Stiekem baal ik zelf wel een beetje dat ik hem dit jaar niet heb gehaald maar aan de andere kant weet ik ook wel dat ik hem gewoon niet dit jaar ging halen. Daarvoor had ik gewoon te veel andere dingen die opgelost moesten worden. Volgend jaar ga ik voor de volle 100% mijn diploma wel halen! We hadden trouwens een hele gezellige dag in Amsterdam. We hebben zelfs nog een rondvaart gehad en met z’n allen nog even op het terras geluncht. Een geslaagde dag zeg ik!

En natuurlijk heb ik ook nog wat in mijn bullet journal gewerkt. Dit had ik gister gemaakt want morgen is het natuurlijk al weer tijd voor juli! Daarvoor moest ik nog wel even een maandelijkse spread voor maken. Dit is hem uiteindelijk geworden. Ik moet hem nog wel even invullen maar tot nu toe vind ik hem erg goed gelukt. Weer wat anders dan de andere maandelijkse spreads die ik tot nu toe heb gemaakt.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn foto’s van juni te zien. Ik ben benieuwd wat juli gaat brengen. In juli ga ik namelijk beginnen met werken. Krijg ik zomervakantie en ga ik als het goed is genoeg leuke dingen doen samen met vrienden en familie.

Wat is van afgelopen maand jou bijgebleven?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.