Het is alweer even geleden dat ik een kletsartikel online heb gezet. Hoe gaat het nu met me? Ook wil ik het even hebben over het om de dag bloggen. Want ik kan je vertellen. Dat bevalt zeer goed!

Rust, regelmaat en praten

Ik kan zo langzamerhand wel zeggen dat mijn ‘burn-out/oververmoeidheid’ aan het verdwijnen is. Nu moet ik met ‘mezelf’ aan de slag gaan. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan vind ik. Vooral omdat er een aantal dingen zijn die ik echt moet veranderen aan mezelf. Zoals niet uit veiligheid beslissingen maken en meer mijn wensen en grenzen aangeven. Wat ik in het ‘echte’ leven nog best wel lastig vind om aan te geven. Gelukkig heb ik veel mensen waar ik goed mee kan praten (ik weet dat sommige dit lezen, dus ik praat tegen jullie vriendjes!) en snap ik mezelf steeds beter. Ja, het gaat steeds een beetje beter kan ik zeggen!

School

De laatste periode van het schooljaar is aangebroken! Voor mij betekent dat voor mij op dit moment niet heel erg veel. Hopelijk dat ik nu eindelijk mijn verantwoordingsverslag van het derde jaar goed kan laten keuren (ja echt waar, daar zit ik al ongeveer drie kwart jaar op te wachten en er zit nog steeds geen vooruitgang in…) en kan ik straks voor de tweede keer het vierde jaar overnieuw doen. Spannend maar ook leuk! Wat ik wel jammer vind is dat ik dan niet meer bij mijn huidige klasgenoten in de klas zit. Ik heb toch wel een hele leuke klas gehad de afgelopen 4 jaar (met hier en daar wat wisselingen en nieuwkomers). Ik kan oprecht zeggen dat het de leukste klassen zijn die ik ooit heb gehad!

Om de dag bloggen?

Dit artikel komt dan wel later vandaag online maar toto nu toe heb ik het schema van om de dag bloggen goed bijgehouden. Ik had het al een tijdje op mijn site staan bij ‘Over beautycurls’. Eerst hield ik me er niet echt aan, en ging er soms wel elke dag een artikel online. Nu ik consequent een artikel om de dag online zet merk ik dat het voor mij veel meer rust brengt. Ik heb zo veel meer tijd om aan een artikel te werken wanneer ik bijvoorbeeld al een paar artikelen voor een week klaar heb. Ja, dat om de dag bloggen bevalt me zeer goed. Zo kan ik ook een beetje vooruit werken wat ik normaal gesproken niet zo snel doe.

Weer aan het werk?

Ja, ook dat! Vanaf volgende week dinsdag hoor ik er meer over maar ik ga weer aan het werk! Bij een verpleeghuis in een paar dorpen verderop waar ik nu alweer 3 jaar werk ondertussen. Ik wil vooral deze vakantie daar wat gaan werken om een mooie buffer op te bouwen. Maar ook in de weekenden wil ik weer wat dagen gaan werken. Ik heb wel weer zin om mijn handen uit mijn mouwen te steken! Zin heb ik er in in ieder geval wel weer!

Hoe gaat het met jou? Heb jij nog wat bijzonders meegemaakt? 

Liefs,
Merel

1 comment on “Kletsartikel: Om de dag bloggen? + Hoe gaat het nu?”

  1. Wat ontzettend goed dat je weer aan het werk gaat! En zo fijn dat je problemen een beetje naar de achtergrond verdwijnen én dat je veel met vrienden kunt praten over lastige dingen. Dat maakt het al zoveel makkelijker om nare dingen echt te verwerken. Heel veel succes alvast op je werk 🙂 Maar als je er zoveel zin in hebt, dan komt dat vast goed!
    Romy onlangs geplaatst…6 inspirerende Instagram-accounts in het zonnetjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.