DSC01213

Morgen is het Vaderdag. De dag waarop je jou vader in het zonnetje mag zetten. Persoonlijk vind ik het net zo iets als Valentijnsdag en Moederdag, allemaal van die commerciële dagen. Want waarom zou je je vader, moeder of je lief op één dag in het zonnetje moeten zetten? Dat kan je toch elke dag doen? Maar ja, mijn vader verwacht toch ieder jaar wat te krijgen. Ik als goede dochter speel hier op in om zijn favoriete spulletjes te kopen haha :).

DSC01222

Vaderdag cadeautjes vind ik toch altijd lastig. Mijn vader zegt altijd: ‘Ach, doe maar wat’. Maar je weet uiteindelijk dat hij toch wel een leuk cadeautje wilt hebben. Mijn vader heeft niet veel te wensen. En daarom ga ik altijd voor iets praktisch zodat ‘ie het altijd gaat gebruiken en wat hij fijn vind. Ik geef hem daarom deodorant en een grote pure chocolade reep, omdat die daar zo gek op is haha :).  Ik wist via via dat er deodorant en Douchegel van Playboy en Axe te koop was bij de Zeeman voor een spotprijsje. De Axe was helemaal uitverkocht, niet zo gek zo voor Vaderdag. Dus toen gingen deze Playboy maar mee. Want hé, je ruikt toch niet van welk merk welke deo is, als het maar lekker ruikt! Ze zijn trouwens niet allemaal voor mijn vader. Mijn broertje J. krijgt er sowieso 2 voor zijn verjaardag.

DSC01214DSC01220Dit was dan mijn korte tip voor vandaag. Ik weet niet of je al wat in huis hebt gehaald voor morgen, en anders hierbij dan mijn last minute tip. Ik wens jullie een fijne Vaderdag toe! Met heel veel zonneschijn en liefde :).

Playboy deodorant is te koop bij Zeeman voor €2,00

Wat heb jij voor Vaderdag gekocht?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge