DSC08187

Lipliners. Een soms vergeten product onder lipstickgebruikers. Daar ben ik trouwens ook een van hoor. Ik gebruik die dingen veel te weinig. Vandaar heb ik me voor dit jaar voor genomen dat ik meer lipstick ga op doen en daarbij ook gebruik maak van een lipliner. In de DM kwam ik genoeg lipliners tegen en van het bufget merk Manhattan kwam ik er ook twee tegen die mij wel aanspraken. Die gingen mee naar huis om te testen. En nu ik ze uitgebreid getest heb kan ik je zeggen wat ik er van vind!

DSC08190

Manhattan is een merk wat je kan vergelijken met P2 of Essence. Een goedkoop Duits merk waar onder van alles te koop is qua make-up. Ik heb zelf gekozen om twee lipliners te proberen van dit merk maar ze hebben nog veel meer. Alles wat je op je gezicht wil smeren kan je er wel vinden. Van mascara’s tot foundation en van blush tot nagellak, ze hebben het allemaal.

Ik heb zelf de kleuren 59G (de nude kleur) en de kleur 45M (de rode kleur). Beetje jammer dat ze de lipliners geen fancy namen hebben gegeven zoals bij Essence of Catrice. Maar dat mag niet baten, als het maar goede lipliners zijn.

DSC08189

De lipliners zijn dun en hoef je volgens Manhattan niet te slijpen. Handig! Want ik vind het zelf niet zo’n leuk klusje om steeds lippotloden te slijpen, geeft bij mij altijd zoveel troep en meestal is mijn bureau daarna een grote veegbende omdat ik het slijpsel niet altijd goed kan opruimen. Dus deze zijn voor mij ideaal!

DSC08192

De kleuren op de swatch zien er pirma uit. De nude kleur is ook echt nude. Wat ik zelf heel erg mooi vind. De rode kleur lijkt een beetje oranje rood, maar vind ik ook zeker niet lelijk. In het begin zijn de lipliners een beetje stroef, maar wanneer het spul eenmaal een beetje is opgewarmd kan je er goed je lippen mee inkleuren.

DSC08194DSC08195

Kale lippen zonder iets erop.

DSC08205 DSC08207

Kleur 59G. Een bijzondere bruinachtige nude kleur. Ik vind hem zelf al heel mooi om hem gewoon zo te dragen. Omdat het een nude kleur is kan je hem prima overdag dragen. Ik kan hem ongeveer 2-3 uur dragen zonder dat die slijt. Daarna wel even bijwerken op punten waar die slijt (aan de binnenkant van je lippen bijvoorbeeld)

DSC08215DSC08211

Nee, deze zit voor geen meter en gaat ook nooit voor een meter zitten. Te droog en dekt gewoon niet egaal. Ook is deze veel stroever dan de nude kleur. De kleur vind ik daarin tegen wel heel erg mooi. Je moet er wel van houden van zo’n rode kleur, maar ik vind het geweldig! Helaas, dat die niet mooi dekt, maar ik ga hem nog een kans geven voor onder een lipstick. Daaronder hoef je hem toch niet goed te zien.

DSC08188

Ik ben over de nude kleur heel erg verrast! Een mooie bruinachtige kleur die je overdag prima op kan doen. Maar ook naar een feestje met een wat zwaardere ooglook zou ook prima kunnen. En voor de prijs hoef je hem ook zeker niet te laten liggen. Dus… Als je een keer in Duitsland bent bij de DM sla dan zeker niet het vak van Manhattan niet over. Ik ga zeker nog wat van dit merk proberen. Maar wat… Dat moet ik nog even zien.

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Want voor €1,85 per stuk zijn de lipliners al van jou. Ja, spotgoedkoop en veel te mooi om niet te laten liggen.

Heb jij al is wat van het merk Manhattan geprobeerd?

Liefs,
Merel 

 

 

1 comment on “Lipliners Manhattan Review”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge