Zoals je misschien wel weet ben ik dol op Lush. Het is een merk dat mij nog nooit heeft teleurgesteld. Met al die leuke spullen die ze hebben kan dat ook bijna niet! Ze zijn vernieuwend en hebben een goede gedachte achter de spullen die ze maken. Ik heb volgens mij ooit wel eens een artikel gemaakt met mijn aanraders maar nooit over wat er allemaal in mijn Lush stash zit. Vandaag deel ik die met je. Want er is genoeg leuks toegevoegd afgelopen jaren aan mijn collectie! 

Tea Tree Toner Water & Grease Lightning

Mijn favoriete toner ever is van Lush. De Tea Tree toner werkt voor mijn acne huid perfect. Geeft een fris gevoel aan mijn huid en merk echt dat mijn huid veel rustiger wordt door dit product. De Grease Lightning Spot Treatment gebruik ik af en toe wanneer ik een pukkeltje heb op mijn gezicht. Mijn broertje probeer ik het ook aan te smeren. Want bij mij werkt dit spul voor pukkeltjes ook best wel goed. Wel pas na een paar keer smeren hoor, maar dan alsnog. En het ruikt heerlijk naar tea tree en lavendel.

Cupcake Vers gezichtsmasker & Mask Of Magnaminty Gezicht en Bodymasker

De maskers van Lush heb ik nog niet zo heel lang ontdekt. Sinds vorig jaar ben ik helemaal om en gebruik ik eigenlijk ook alleen maar maskers van dit merk. Het cupcake masker rook heerlijk naar chocola en deed voor mijn acne huid niet iets heel bijzonders. Het werd er wel lekker zacht door. Het Mask Of Magnaminty ruikt super lekker naar pepermunt. Hier moet je echt wel van houden. Het masker wordt ook koud op je gezicht door de pepermunt die in dit masker zit. Ik vind het zelf af en toe heel lekker om dit masker op te doen. Mijn huid voelt na dit kleimasker ontzettend schoon en fris aan. Toppertje hoor!

R&B Haarcrème, Herbalism Reiniger, Lemony Flutter Nagelriemcrème

Ik kreeg ooit een keer een proefmonstertje mee van R&B. Mijn haar ruikt door dit product de hele dag (en dagen daarna!) naar oranjebloesem en laurierolie. Echt een super lekkere geur. Mijn krullen zitten daarbij ook nog is veel mooier wanneer ik dit in heb gedaan. Vooral op de dag dat ik heb het gewassen zit het heel mooi vind ik.

Herbalism is een reiniger die ik al een tijdje heb gebruikt. Helaas gaat deze reiniger best snel op en woon ik niet vlakbij een Lush winkel. Verzondkosten vind ik ook wat aan de hoge kant bij Lush. Daarom bestel ook liever niet online. Maar he, er zijn nog genoeg andere fijne reinigers!

Als laatste mijn aller aller fijnste handproduct EVER! Door dit spul heb ik nooit meer van die vervelende huidhaakjes bij mijn nagelriemen. Nu heb ik gewoon een mooie huid rond mijn nagels door elke avond braaf mijn nagels hier mee in te smeren. Echt top spul en ruikt ook nog is lekker fris naar citroen.

The Olive Branch & The Roogh With The Smooth

Als laatste heb ik twee producten die ik heb gekregen voor sinterklaas. Dat is alweer een tijdje geleden hé! Over The Olive Branch heb ik gister al een artikel over geschreven. Het is een fijne douchegel die ik tegenwoordig graag gebruik onder de douche.  The Roogh With The Smooth is een vaste scrub. Hij heeft een super lekker aparte geur door de zwarte peper, patchouli-olie en Fair Trade vanille die in deze scrub zit.

Vergeet niet, bij 5 lege flessen of potjes krijg je een gratis vers masker bij Lush. Dat is leuk voor jou, maar nog beter voor de wereld! 🙂

Hoewel mijn Lush stash niet super groot is vind ik het eerlijk gezegd belangrijker of ik de producten wel gebruik. Want iets kopen wat je niet gebruikt is in mijn ogen zonde. De producten gebruik ik dan ook het liefst iedere dag. De mindset achter dit merk vind ik gewoon zo mooi, ik blijf daarom ook zeker in de toekomst spullen bij Lush kopen. Gewoon om de wereld net ietsje beter te maken. Want een goed begin, begint bij jezelf!

Ben jij bekend met Lush?
En wat is jouw favoriete product van dit merk?

Liefs,
Merel

5 comments on “Mijn Lush stash van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.