In maart is er ontzettend veel gebeurd. Zo veel dat ik het wel leuk vond om het in een artikel te zetten. Om er leuk op terug te kijken. Vandaag deel ik met je wat ik zoal heb gedaan deze maand!

Op 1 maart sliep ik voor het eerst in mijn kamertje in Groningen. Een grote stap vind ik het al zeg ik het zelf. Sinds gisteren sta ik ook officieel ingeschreven in Groningen. Hoe leuk!

Links Lunchen met een collega-vriendin en rechts chill middagje

In het begin van deze maand ging ik op een zondag lunchen met collega vriendin. We kennen elkaar nu al een tijdje en zijn ongeveer van dezelfde leeftijd. Ik kan altijd erg goed met haar praten en hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien. Tijd om af te spreken dus. Onder het genot van een broodje met ossenworst (die belachelijk goed smaakte trouwens!) lekker bijkletsen.

De andere foto had ik zomaar gemaakt. Ik had zin om de nieuwe oreo’s te proberen met een extra dikke laag smurrie er tussen. ik heb ze goed gekeurd! Daar onder liggen twee polaroids die ik afgelopen maand heb gemaakt.

Ook had ik mijn muur volgeplakt met leuke polaroids die ik ooit een keer bij de HEMA heb laten maken. Maar nu ik mijn instax heb plak ik ook mijn echte polaroids er bij. Mooi gezicht vind ik het.

Mijn moeder had een ingeving om de hele zolder op te ruimen en te verbouwen. Tussen alle dozen vonden we deze antieke spuit. Echt antiek want tegenwoordig spuit je niet meer met zo’n spuit. Het deed me een beetje denken aan zo’n film spuit in oudere films. Ik mocht hem van haar hebben en hij staat nu op mijn kamer in Groningen te pronken.

Ook begon ik weer met racefietsen en probeerde een leuke foto daarvan te maken. In plaats dat mijn hele racefiets er op kwam, kwam alleen mijn onderkant er op. Nog even oefenen met foto’s maken dus haha.

Mijn haar zat deze maand ook een paar echt goed. Met krullen is dat soms toch nog wel een lastig klusje. Vooral met nat weer is het een hele klus. Voor deze keer had ik is een keer geen water nodig om mijn krullen goed te laten zitten. Meestal maak ik mijn haar namelijk nat voordat ik in het model kan brengen. Foto waardig dus!

 

Samen met Simone een klasgenootje waar ik het heel goed mee kon vinden. Ging ik samen in Utrecht lunchen bij GYS. Een super leuke tent die gevestigd zit in Rotterdam en Utrecht. We gingen voor pancakes met zwarte bessen. Echt super super lekker. Ik had daarbij een drankje met rabarber en prik. En die was heel lekker vond ik! Ik kende het merk Frittz-Spittz vooral van de cola die ze maken. Dit was weer heel wat anders!

Daarna gingen we nog even op een terras zitten in Amersfoort. Ik was nog nooit in deze stad geweest. Maar ik moet zeggen na deze eerste keer wil ik er zeker nog een keertje terug. Een gezellige stad met kleine straatjes. Ik vond sommige bijna idyllisch. Zo lief en klein!

Mijn bureau in Groningen na een flinke fotografeersessie, oeps! Wel een gezellige bende moet ik zeggen.

Na een flink eind fietsen was het tijd voor wentelteefjes en wat springtouwen. Ik wil graag mijn conditie weer op peil krijgen na wat maanden niks te hebben gedaan!

Afgelopen week was ik naar La La Land gegaan. Daar kon je hier al wat overlezen! Ik ging voor de eerste keer alleen naar de bioscoop. Aan de ene kant vond ik het wel een beetje spannend. Maar er waren gelukkig meerdere mensen die alleen heen gingen. Dus dat luchte wel een beetje op. Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar om vaker alleen naar de bioscoop te gaan.

Afgelopen zaterdag ging ik voor het eerst sinds tijden weer hardlopen. Ook dat wil ik graag weer oppakken. Zodat ik aan het eind van het jaar de 5K in een half uur kan lopen. Dat is mijn doel voorlopig. Het was zwaarder dan ik had gedacht. En de volgende dag had ik best wat spierpijn gekregen. Nu wil ik om de dag gaan hardlopen om mijn conditie weer wat op peil te krijgen.

 

Ik ben veel gaan lunchen deze maand zoals je ziet haha. Mijn lievelingsmaaltijd van de dag! Samen met Simone waar ik ook mee uit lunchen ging in Utrecht ging ik weer lunchen. Ditmaal in Groningen bij Bagel & Beans. We gingen allebei voor de paddoburger en die smaakte echt heel erg lekker! Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Maar hij was veel lekkerder dan ik had gedacht. Die wil ik zeker vaker gaan bestellen wanneer ik weer bij de Bagel & Beans ga lunchen.

 

Ook heb ik weer genoeg leuke kleedjes gehaakt. Een nieuw patroon ontdekt en een paar kleedjes weg gegeven. Zo leuk om te doen. En vooral met Netflix op zo rustgevend.

 

Ik ging ook nog twee keer deze maand met mijn schoonheidsspecialiste mee naar Nieuwegein. Ze doet een opleiding om een acne certificaat te krijgen en ik ging mee als model voor haar. Mijn huid is tegenwoordig best onrustig. Voor mij niet leuk maar voor haar wel mooi om op te oefenen. Ik heb gelukkig een hele goede band met mijn schoonheidsspecialiste en vind het daarom ook zeker geen straf om een hele dag met haar door te brengen.

Ik bracht ook weer een bezoekje aan Little Lovely Living in Groningen. Een super leuke winkel met de meest zoete spullen. Hier had ik een appelsap en een merengue. Super lekker en staat ook zeker leuk zo op de foto!

Zo dat was hem alweer voor maart! Er is veel gebeurd en kijk terug op een super leuke maand. Ik ben benieuwd wat april mij gaat brengen. Ik hoop net zoveel leuke momenten als maart!

Wat was jouw leukste moment in maart?

Liefs,
Merel

 

 

 

 

 

2 comments on “Maart in foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.