dsc09786

Sinds ik afgelopen zomer alleen heb gereisd door Europa wil ik alleen nog maar meer reizen de aankomende jaren. Het is zo leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Mensen die met dezelfde vibe als jou op reis zijn. Die graag even een praatje voor je vrij maken omdat je toch vakantie hebt. Nieuw eten leren kennen en vooral op vakantie gaan om nieuwe dingen te leren en helemaal tot rust te komen. Twee uitersten eigenlijk die twee laatsten. Maar het is goed dat te combineren denk ik als je op reis bent. Hoewel ik het vliegen zelf niet zo fijn vind is de reis die je meestal maakt wel heel erg mooi. Vandaag neem ik je mee naar de reizen die ik graag nog wil gaan maken.

Bali

Ik weet niet. Ik heb altijd Bali al heel gaaf gevonden om een keer heen te gaan. De zen en de rust die je daar lijkt te vinden lijkt me heel tof. Tot rust komen op zo’n mooi eiland dat volgens mij ontzettend veel te bieden heeft. Ik wil hier zeker een keer naar toe met een vriendin lijkt me heerlijk relaxend.

New York

New York staat wel echt bij mij op een als stad die ik graag wil gaan bezoeken ooit. Lijkt me zo gaaf om door de Upper East Side te lopen (van Gossip Girl natuurlijk!) en wie weet bekende filmlocaties te kunnen herkennen. Natuurlijk helemaal los gaan met geld en met nieuwe kleding en make-up terug te komen. Lijkt me heel erg gaaf om een keer met een vriendin (of met mijn moeder) naar toe te gaan.

dsc09787

IJsland

IJsland is iets anders dan New York. De drukte vinden in New York. De rust vinden in IJsland. Gletsjers bekijken. Hopelijk een duik nemen in de Bleu Lagoon. Beetje roadtrippen door IJsland heen. Lijkt me heel erg gaaf om een keer te doen! Helaas is IJsland best prijzig als land. Ik heb wel een meisje ontmoet op mijn reis waar ik nog mee in contact sta via Facebook en Instagram. Dus wie weet dat ik er ooit heen ga!

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika vind ik ook altijd al een erg fascinerend land. Het lijkt me erg leuk om hier een keer een wijnproeverij te doen. Of te snorkelen bij de zee. Of op safari gaan in een National Park. Heel vet lijkt me dat! Volgens mij heeft Zuid-Afrika ook heel veel te bieden om een mooie vakantie te maken.

Brazilië

Ook hier heb ik iemand wonen die ik ken van mijn reis. Sta ik ook mee in contact via Facebook en Instagram. Echt ideaal dat dat er is hoor! Super leuk om haar te volgen in haar eigen land met wat ze doet en wie ze is. Zij woont in Sao Paulo. Een van de grotere steden van Brazilie. Lijkt me echt super leuk om haar weer een keer te ontmoeten over een paar jaar. Wie weet…

Zoals je ziet heb ik veel wensen waar ik graag heen zou willen gaan. Ik heb nog wel meer wensen waar ik graag een keer een reis naar zou willen maken. Bijvoorbeeld ook met de fiets wat ik graag een keer zou willen verkennen. Daar wil ik het een andere keer over hebben anders wordt dit artikel wel heel erg lang. Gelukkig kan je altijd nog dromen over die mooie reizen.

Naar welke landen of steden zou jij graag naar willen reizen?

Liefs,
Merel 

2 comments on “Mee met Merel: 5x reizen die ik nog wil maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.