Mei is alweer bijna 2 dagen achter ons. Maar, ik heb er nog genoeg leuke foto’s van die ik graag met je deel. Zo heb ben ik naar bevrijdingsfestival in Groningen geweest zoals je ziet op de foto hierboven. Maar heb ik ook genoten van heerlijk weer en was ik zelfs heel trots op mezelf. Vandaag mijn foto’s van mei!

Helaas overleed begin mei mijn lieve konijntje. Ik schreef er hier al een artikel over. Ze ligt nu mooi begraven achter in de tuin. En wanneer het weer het toe laat wil ik graag wat op haar grafje planten. Iets van klaver, waar ze dol op was.

Ook begon ik weer met hardlopen. Dit keer via de Strava app. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst had hardgelopen. Maar het viel me niets mee. Ik vind hardlopen soms even heerlijk. Nergens aan denken en alleen maar stappen zetten.

 

Ook ging ik samen tapas eten met Simone bij La Cubanita. Dat stond al heel lang op ons lijstje om is een keer te doen. Maar steeds was het te vol of konden we niet omdat we andere dingen hadden. Afgelopen mei gingen we spontaan naar Groningen om daar een hapje te eten. En we konden terecht bij La Cubanita. 2,5 uur getafeld onder het genot van een sangria en wat cocktails. En om het af te sluiten gingen we daarna nog even de stad in (want het was koopavond) en sloten we af bij het News Café (voor de Groningers onder ons 😉 en dronken we nog een glas Gin & Tonic. Een hele geslaagde avond kan ik je zeggen!

Ook was ik weer vrijwilliger bij het Oalerwets Feesie. Een vriendin van mij haar vriend is organisator van dit feestje en organiseert elk jaar rond mei/april 2 dagen feest in een dorp vlakbij mijn ouders. Beetje lastig uitgelegd maar altijd super gezellig om aan mee te werken. Dit was de eerste avond die het meest geslaagd was. Mental Theo en Paul Elstak (!) kwamen die avond langs. Het was gezellig en er vloeide heel wat bier bij de mensen naar binnen. Volgend jaar help ik sowieso weer mee!

Ook ging ik naar de kapper. In… Appingedam! Batoel knipt op een speciale manier krullen en heeft die van mij afgelopen maand ook geknipt. Ik vind het zelf heel belangrijk om een beetje een klik te hebben met een kapper/schoonheidsspecialiste. En dat je niet alleen maar over het weer hoeft te praten. Gelukkig was Batoel ontzettend leuk en lief en hebben we zo’n anderhalf uur honderduit gepraat. Ik ga zeker nog een keer terug om mijn krullen mooi te laten knippen. Ben heel blij met het resultaat! Wat laagjes zodat mijn krullen wat meer ‘bouncen’.

En ik ging ook weer genoeg buiten de deur lunchen afgelopen mei. Simone en ik hebben er een handje van om na school wat lekkers te gaan eten. Dit keer werd het midden op het plein in Assen een broodje File American. Vind ik echt super lekker! Maar niet te vaak haha.

Afgelopen maandag was het nog zulk lekker weer dat Simone en ik besloten om te gaan zwemmen bij een zwembad in de buurt. Even wat eten ingeslagen bij de supermarkt en dan lekker picknicken bij het water. Echt een top idee en ook nog is lekker budget zo op het einde van de maand. Ik was zelf een beetje laks met het insmeren van mijn rug en benen omdat ik dacht dat de zon toch niet zo sterk was. Ik was zelfs even in slaap gevallen op mijn handdoek. Maar aan het eind van de middag bleek die zon toch wel een sterke zonkracht te hebben. Ik was namelijk echt goed verbrand op mijn rug en kuiten. Beetje jammer, maar een extra goede reminder om me goed in te smeren wanneer het hoog zomer is!

En dan zijn we nu alweer in juni beland! Mijn hemel, mag ik zeggen dat de tijd heel snel gaat. Heel cliché, maar zo waar! Voor juni heb ik eigenlijk niet eens super veel op de planning staan. Volgende week maandag ga ik naar een vintage markt op de grote markt in Groningen. Eens zien of ik daar wat pareltjes kan vinden! En verder is mijn broertje ergens aan het eind van de maand jarig. En… hebben we weer TT. Het jaarlijkse 4-daagse feestje in Assen. Wel genoeg leuks op de planning staan!

Wat ga jij in juni doen?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.