DSC02529

Favoriete lipsticks, volgens mij hebben we die allemaal wel. Vandaag deel ik mijn favorieten. En je raad het nooit, maar ze zijn volgens mij allemaal wel een keertje op mijn site voorgekomen, haha. Maar goed, mijn 5 favorieten, veel kijk plezier!

DSC02484

DSC02485

DSC02486Van links naar rechts: Catrice Red Alluring (LE uit de Limited Edition Metallure), Rimmel Kate Moss Lipstick 08, M.A.C. Chatterbox, M.A.C Speak Louder, The Body Shop Colour Crush 225.

Favoriete lipsticks zijn voor mij lipsticks die ik veel pak en daardoor ontzettend veel -met plezier- draag. Zoals je hier boven kan zien, zijn dit mijn 5 favorieten van nu. Ik laat je elke lipstick zien door een full face en vertel er bij waarom het mijn favoriet nu is.

p.s. Het valt je waarschijnlijk op (of juist niet) maar mijn hoofd is op de foto’s een beetje glimmend. Zelf had ik dit pas door toen ik de foto’s in wordpress zette, het spijt me daarvoor. Ik hoop dat het niet heel erg is, en de volgende keer zal ik er om denken :).

DSC02526DSC02488

Alluring Red van Catrice. Een prachtige rode lipstick. Tot nu toe had ik nooit rode lipstick op, of na ja, heel soms van vriendinnen. Om gewoon te kijken hoe het staat. Eerst dacht ik altijd dat het heel erg mijn puistjes benadrukte, en vandaar dat ik er nooit een had gekocht. Maar een tijdje geleden toen de Metallure collectie uitkwam heb ik toch een rode lipstick gehaald. En ik vind hem mooi! Heel mooi zelfs. Ik draag hem vaak, maar gebruik hem niet voor school. Daarvoor vind ik het misschien net iets té.DSC02524 DSC02490

Rimmel Kate Moss 008.
Dit is nou zo’n kleurtje die ik normaal helemaal niet snel zou gaan kopen. Maar ik heb het toch gedaan, haha. Deze lipstick heb ik gekocht toen er ooit dit jaar een 50% actie was op het make-up bij het kruidvat, en ik had toen flink ingeslagen! Ik moest op dat moment nog een product omdat je anders voor het hele product zou moeten betalen. En toen dacht ik, ik neem deze lipstick mee van Rimmel. Een kleurtje die er in eerste instantie oud roze leek. Maar in werkelijkheid een beetje neigt naar bruin/roze. Ik draag deze heel erg graag, en ben daarom heel erg blij dat ik hem ontdekt! Draagbaar maar oogt zeker ook een beetje chic. And last but not least, hij ruikt ook nog beetje zoet, dat doen niet veel lipsticks, haha. DSC02523 DSC02495

M.A.C. Chatterbox

Dit is mijn allereerste echte M.A.C. lipstick. Een lief barbie roze kleurtje die ik ook zeker overdag op doe. Ik doe hem minder vaak op dan de andere lipsticks die ik hier heb vermeld, maar zeker een bijzonder mooie en goede lipstick. DSC02527 DSC02498

M.A.C. Speak Louder

Deze heb ik de afgelopen vakantie veel gedragen, en is daarom natuurlijk een favoriet. De kleur is donker roze, maar zeker niet minder mooi! Ik draag deze vaak met een simpele ooglook. DSC02525 DSC02500

The Body Shop Colour Crush Lipstick 225.

Mijn allereerste lipstick volgens mij die ik heb gekocht. En lief licht roze kleurtje, die ik ook vaak heb gedragen, en nog steeds graag draag. Valt niet heel erg op, en is daarom uiterst geschikt voor overdag, bijvoorbeeld om hem op te doen naar school.

DSC02528

 

500 woorden verder, en ik heb mijn favo’ lipsticks beschreven. Zo, weet je dat ook weer! Ik heb dan ook niet zo’n hele grote lipstick stash en dan zijn de favorieten gauw gekozen. Maar ik hoop dat er in de komende maanden weer wat bij komt, als ik dit zo mag zeggen :).

Wat is jouw favoriete lipstick?

Liefs,
Merel

 

3 comments on “Mijn 5 favoriete lipsticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.