Hoe ik vroeger het nog ‘eng’ vond om online dingen te bestellen kan ik er nu geen genoeg van krijgen. Of na ja, nu bestel ik niet elke week wat online. Maar bestel ik wel veel meer online dan dat ik een jaar of drie terug deed. Vooral Aliexpress heb ik afgelopen jaar ontdekt. Vandaag laat ik je zien wat mijn beste aankopen via Aliexpress tot nu toe zijn!

Rosefield Horloge

Om gelijk goed te beginnen begin ik met mijn een na beste aankoop die ik ooit op Aliexpress heb gekocht.Dit horloge van Rosefield (hartstikke nep, dat weet ik zelf ook wel) is echt een goede koop geweest. Ik ben zelf aan het sparen voor de Polar M430 sporthorloge maar dit is een goed tussen horloge om de tijd op te kunnen zien. Want ja, daarvoor is toch een horloge uiteindelijk bedoeld? Daarbij ziet hij er ook nog is fraai uit. Alleen maar een win-win situatie zoals je kan zien.

Verbandschaar

Een van mijn andere betere aankopen is deze verbandschaar. Ik gebruik hem graag zowel tijdens het werk als buiten mijn werk als wijkverpleegkundige. Hij is scherp genoeg om van alles en nog wat te kunnen knippen. Een fijne basic schaar.

Washi Tape Marmer en Botanisch

Ik vind het steeds leuker om mijn bullet journal op te vrolijken met tape. Er ging dan ook een wereld voor mij open toen ik zag dat je allemaal leuk tape kon bestellen via Aliexpress. Ik heb mij heel erg ingehouden met deze twee printjes. Want ik vind het zelf een beetje overdreven om een mega verzameling aan tape te hebben terwijl ik de helft toch niet ga gebruiken.

Kwasten schoonmaakmat

Op beautysites zie ik zo’n mat altijd voor bij komen. Ik dacht ik waag me er ook eens aan om te kijken of dit iets voor mij is. En ik kan je vertellen dat ik het toch wel een hele fijne schoonmaakmat vind. Misschien heel basic en onnodig maar ik merk wel dat ik er minder schoonmaakspul voor nodig heb om mijn kwasten schoon te maken.

Instax filmrollen

Waar ik achter ben gekomen en wat zoveel geld scheelt is het bestellen van filmrollen van de camera instax zoveel goedkoper is op Aliexpress dan bijvoorbeeld bij de HEMA. Daar wil ik HEMA niet bij afdoen want ik vind dat ook een hele prettige winkel. Maar iedereen wilt goedkoper uit zijn op bepaalde dingen toch? Ik ben gemiddeld 4 euro goedkoper bij Aliexpress per 2 filmrollen. Reken maar uit hoeveel dat op jaarbasis scheelt. Dat scheelt een hele hoop!

Fjall Raven Kanken Bordeaux rode 16 liter rugzak

Wat echt mijn beste aankoop van dit jaar op Aliexpress is, is deze tas. Een neppe dat wel, maar ik gebruik hem dan ook niet elke dag. Ik heb deze ontdekking ontdekt door Pamela Kroes waar ik tot voor kort nog youtube filmpjes van keek. Bij een van haar shoplogs van Ali kwam deze voorbij en wist dat ik hem moest hebben! Zo gezegd zo gedaan en heb ik hem besteld. Ik kan je zeggen dat ik bijna een 7e van de echte prijs kwijt was. Hij is best lastig te zoeken maar als je op Fjall Raven Kanken zoekt kom je al een heel eind. Tenminste ik toen wel.

Ik ben heel heel erg blij met deze items. En weet zeker dat ik ze de rest van dit jaar en komend jaar goed ga gebruiken.

Wat koop jij graag via Aliexpress?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.