Dingen die ik gebruik en tot op de dag van vandaag geen spijt heb dat ik ze heb gekocht. Dingen die ik (bijna) elke dag met liefde gebruik en waar ik nog lang niet op uitgekeken ben. Benieuwd over welke dingen ik het heb? Lees dan snel mee!

Stabilo stiften

Ik was vroeger al helemaal fan van Stabilo. Ik had er een vulpen van en die schreef zo lekker! Ik heb volgens mij al eerder een set van stabilo pennen gehad. Maar Joost mag weten waar die gebleven zijn. Afgelopen januari heb ik een nieuwe kleine set gekocht. En wat ben ik er blij mee! Al die verschillende kleuren maken het leven toch een stukje leuker. Vooral het schrijven in mijn agenda of schriften voor school maakt het een stukje vrolijker.

 

Mijn Sony Camera

Hoewel die op dit moment helaas kapot is (ik kan er nog wel mee fotograferen alleen is mijn stabiliesering kapot in mijn toestel) ben ik nog steeds erg blij dat ik hem heb aangeschaft. Ik houd van fotografie. Je hoeft er wat mij betreft niet de allerduurste te hebben als je wil fotograferen. Deze was dan ook totaal niet het duurste maar wel een flinke aankoop. Ik heb hem nu bijna 3 jaar en ik heb er geen dag spijt van dat ik hem heb gekocht.

Instax Camera

Ik heb deze dan wel niet zelf aangeschaft. Toch vind ik het hem wel waard om hem in dit artikel te noemen. Ik zat al zo lang te twijfelen om deze instax camera te kopen. Al sinds dat die uit kwam. Ik was altijd een beetje bang dat ik hem niet zou gaan gebruiken en vond het dan zonde van het geld om hem aan te schaffen. Nu ik hem heb gekregen voor mijn verjaardag vraag ik me af waarom ik hem nooit eerder heb gekocht. Wat een geweldige camera! Zo leuk om je fotografie skills mee te oefenen. Ja ook dit was zeker een top aankoop voor mij!

 

Hershel Tas

Mijn schooltas, dagtas en reistas. Een tas waar super veel in kan. En er zit zelfs een apart vak in voor mijn laptop. Wat ik wel een must vind. De tas zelf ziet er ook nog is super leuk uit vind ik. En is helemaal ‘in’ op dit moment. Ik heb ook van deze tas tot op de dag van vandaag geen spijt van dat ik hem gekocht heb.

Weekend trolly

Ik moest een trolly aanschaffen voor de reis naar Barcelona afgelopen herfstvakantie. Ik had er zelf namelijk nog geen. En om nou mijn backpacktas mee te nemen als handbagage vond ik ook wel heel wat. Ik koos een trolley uit bij een zaak bij mij in de stad. Maar jeetje, wat een handige koffer is dat zeg! Ik gebruik hem nu wel eens als ik voor een weekend weg ga. Hij rijd makkelijk en er past ontzettend veel in. Ook is ‘ie zelf helemaal niet zwaar. Waardoor je hem prima kan gebruiken als handbagage in het vliegtuig.

 

Naked Basic Palette

Ik had genoeg naturelle tinten in mijn stash dacht ik. Tot dat ik het Naked Palette tegenkwam in Parijs. Toen wist ik dat dit een palette was dat ik veel zou gaan gebruiken als ik weer thuis zou zijn. Ik had hem toen gekocht en ja hoor, tot op de dag van vandaag gebruik ik hem bijna iedere dag wel. Het is een heel makkelijk palette om een dagelijkse maar ook een avond look mee te creëren. Ideaal palette!

Mijn Racefiets

Ook dit is een geweldige aanschaf geweest. Ik twijfelde 3 jaar geleden ontzettend of ik een racefiets wilde aanschaffen. Ik vind via marktplaats dingen kopen een beetje eng. Stel je voor dat je opgelicht wordt? In een plaatsje waar ik op vakantie was stond er een fiets te koop. Hoewel het een mannenfiets was, was het precies mijn maat. Ik heb er een nachtje over geslapen en heb hem de volgende dag gekocht van een hele lieve man. Ik heb hem het afgelopen jaar wat minder gebruikt maar ik heb zeker geen spijt dat ik hem heb gekocht. Ik heb onder andere de Elfstedentocht er op gefietst en dat vond ik een super bijzondere ervaring!

Veel dingen ken je denk ik al. En gebruik ik ook al een hele tijd. Ik kan je vertellen dat ik er echt super blij mee ben. Ook al waren sommige dingen best wel prijzig en wist ik niet zeker of ik ze ook daadwerkelijk ging gebruiken.

Ik zit te denken om nog een artikel hier over te schrijven. Zeg maar de ultieme gebruiksobjecten waar ik niet zonder kan. Wel heel materialistisch maar misschien wel interessant of inspirerend voor je.

Dat was ‘m dan voor deze keer!

Wat is jouw beste aankoop tot nu toe?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.