DSC01805

Er werd gevraagd of ik mijn dagelijkse routine online wilde plaatsen. En hier is die dan! Ik heb het helaas niet stap voor stap kunnen laten zien omdat ik deze week weg ben. Maar ik hoop dat het zo ook duidelijk is hoe mijn dagelijkse look is. Onderaan het artikel staat wat ik heb gebruikt met de bijbehorende reviews erbij.

DSC01950 DSC01948 DSC01944

 

Mijn dagelijkse look maak ik ongeveer binnen 10 minuten in de ochtend als ik niet veel tijd heb. Als ik wat meer tijd heb bijvoorbeeld in het weekend of als ik het eerste uur vrij heb ga ik er meestal wat langer mee bezig omdat ik dan toch genoeg tijd over heb. Ik maak mijn ogen meestal licht op zodat ik daar niet te veel bij hoef na te denken. Voor de rest breng ik altijd een eye liner lijntje aan en doe ik altijd mascara op. Lippenstift doe ik meestal niet naar school op. Meestal pak ik dan een Lip Polish van Catrice. Als ik ’s ochtend te weinig tijd heb laat ik meestal ook de wenkbrauwpoeder voor wat het is, want ik heb van mezelf al redelijk donkere wenkbrauwen.

 

 

 

 

DSC02152

 

Wat ik gebruik voor mijn dagelijkse look:

Gezicht:
Catrice Prime And Fine
The Body Shop Tea Tree BB Cream 02
Catrice All Matt Plus Powder 010 Transparante (staat niet op de foto)
Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder 030 Medium Bronze (staat niet op de foto)
Catrice Camouflage Cream 020 Light Beige

Wenkbrauwen:
Hema Eye Brow Kit 03 Dark Brown

Ogen:
W7 In The Buff
Sand: op het bewegend ooglid
Silk: op het wenkbrauwbot en in de binneste ooghoek
Camel, Wave, Earth: in de crease
Essence Liquid Eyeliner Waterproof
Maybelline The Falsies Volume Express Mascara
LE Colibri van Catrice in kleur ? Eye Shadow Pen (Gebruik ik op de waterlijn)

Lippen:
M.A.C. Speak Louder

Dit waren alle producten die ik ongeveer op een normale dag gebruik. Ik hoop dat je het een leuk artikel vond!

Wat gebruik jij voor een normale dag qua make-up?

Liefs,
Merel

 

 

 

1 comment on “Mijn dagelijkse make-up routine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.