DSC08556

Oogschaduw. Iets wat ik ieder dag wel draag. Naast mascara, eyeliner en concealer is het mijn meest gedragen make-up. En dat kan ik ook met zekerheid zeggen. Ik denk dat ik echt oogschaduw ben gaan dragen sinds ik in de derde klas van de middelbare school zat. Het begon met een palette wat ik op de dag van vandaag ook nog steeds heel veel gebruik, grappig hé? Daarnaast zijn er heel veel andere oogschaduw paletten er bij gekomen. Daardoor staat de teller nu ongeveer op 20 paletten. En ik gebruik ongeveer de helft met heel veel liefde. Hoewel ik probeer ze er allemaal even vaak er bij te pakken heb ik ook echt wel een paar favoriete paletten gekregen. Vandaag laat ik je ze zien met een aantal swatches van de paletten.

DSC08570 DSC08569

DSC08675

MUA Undressed Palette

Een palette dat doet denken aan het Naked I Palette. En waarvan ik heb horen zeggen dat het ook echt een dupe er van is. Een palette waar je veel richtingen mee op kan. Ik pak vooral veel de 4e kleur van links boven. Een champagne-achtige kleur die perfect is voor een normale werk of schooldag.

DSC08567DSC08568

DSC08671DSC08672DSC08673

Make-up Revolution Wonder Palette Naked Chocolate

Het Make-up revolution palette van witte chocola pak ik er vooral heel veel bij wanneer ik op stap ga. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en blijven ook echt de hele nacht dan er goed opzitten. Vooral de shimmer oogschaduws worden veel gebruikt dan.

DSC08566 DSC08565

DSC08697

W7 In The Buff palette

Ook dit palette gebruik ik veel tijdens het uitgaan. De derde oogschaduw van links en de 3e oogschaduw van rechts geteld heb ik heel veel gebruikt voor verschillende nachtjes op stap. Tegenwoordig pak ik hem er ook meer bij voor overdag. Ook een geweldig oogschaduw palette voor niet veel geld!

DSC08563DSC08564

DSC08695

I Heart Make-up #Selfie Eyeshadow Palette

Een palette met een geweldige pigmentatie. En wederom ook heel veel gebruikt om een avondje op stap mee te gaan. Dit palette heb ik tegenwoordig ook veel meer ontdekt om overdag te kunnen dragen. Hele fijne kleurtjes. Voor de 2e oogschaduw vanaf links geteld is een geweldige highlighter!

DSC08562DSC08561

DSC08693

Sleek Storm Palette

Een palette die ik al heb vanaf de 3e klas van de middelbare school. Toen nog gekocht bij de online winkel van Miss Lipgloss (ofwel Cynthia). Een palette met al heel veel herinneringen. Sleek paletten vind ik sowieso al heel fijn in gebruik. Want naast dit palette heb ik ook nog het Au Naturel palette en het original, beiden gebruik ik te weinig helaas. In dit palette zitten echt pannen in waar je u tegen zegt. De highlighter is bijna zo goed als op. Daar krijg ik nog net het laatste beetje uit. En ook uit de bruine kleur links onder krijg ik nog net het laatste beetje uit met een kwast. Ik weet niet of ik hem nog een keer opnieuw zou kopen want ik heb gelijke kleuren in andere paletten zitten. Maar zeker een enorm geliefd palette tot op de dag van vandaag!

 

DSC08559 DSC08560

DSC08700 DSC08701 DSC08702

Make-up Revolution Wonder Palette – I Heart Chocolate

Ook al weer een geliefd palette voor tijdens het uitgaan. De koper en bruin tinten heb ik veel gedragen tijdens het uitgaan. De grote highlighter is ook erg fijn in gebruik. Mijn aller eerste Make-up Revolution palette die ik heb gekocht naar aanleiding van een review van Vera Camilla. Tot op de dag van vandaag geen spijt van dat ik hem heb gekocht. Fijne oogschaduw en een super kwaliteit aan gepigmenteerdheid.

DSC08558DSC08557

DSC08669

Maybelline The Nudes Oogschaduw palette

Van dit palette moet ik eerst niet heel veel hebben. Ik had hem gekocht en daarna een hele tijd weg gelegd. In Duitsland tijdens stage kwam ik er achter dat deze kleuren toch wel heel erg fijn zijn wanneer je een palette wilt meenemen voor onderweg.De matte kleuren vind ik vooral heel fijn in dit palette. Het is dan ook het enigste palette wat een favoriet is met de meeste matte oogschaduws.

DSC08571

Zo lijken het net allemaal chocoladerepen haha. Ik gebruik ze allemaal met even veel liefde. De een misschien wat meer per week dan de andere. Maar ik probeer ze zeker allemaal zo veel mogelijk te gebruiken. Want ik heb ze natuurlijk niets voor niets aangeschaft.

Welk oogschaduwpalette gebruik jij veel op dit moment?

Liefs,
Merel

2 comments on “Mijn Favoriete Budget Oogschaduwpaletten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.