Voor als je het nog niet wist, ik ben dol op fotograferen. Afgelopen zomer heb ik ook genoeg leuks op de foto kunnen zetten op mijn reis door Europa. Ik wilde graag een foto als herinnering hebben als wanddecoratie. Via Saal Digitaal heb ik die mogelijkheid kunnen krijgen!

Zo is die uiteindelijk geworden! Ik heb hem dit keer niet op canvas laten afdrukken. Zoals ik wel deed bij mijn vaders foto voor zijn verjaardag (die kan je hier bekijken). Ik wilde namelijk wel is wat anders proberen dan het standaard canvas. Ik ben uiteindelijk gegaan voor een aluminium plaat. Het mooie daarvan vind ik is dat er geen zijkanten mee zijn gedrukt. Waardoor de foto er in een keer mooi opkomt.

Ik vond het bestellen trouwens helemaal niet moeilijk. Voor Saal-digital heb je wel een apart programma nodig voor op je computer. Die moet je vanaf hun site downloaden. Ik vind dat altijd maar een beetje eng en hoop dan maar dat het goed gaat. Gelukkig ging het downloaden van het programma super snel en had ik ook zo via dat programma mijn foto besteld. Ik had mijn foto vorige week woensdag besteld en afgelopen zaterdag kwam hij al binnen. Super snelle service vind ik dat! Het wordt bezorgd door DHL en via de bestelmanager kan je precies zien waar je foto zich bevind. Fijn om zo je pakket te kunnen volgen vind ik.

De achterkant heb ik ook anders laten doen dan anders. Dit is namelijk een aluminiumophangsysteem. Door dat het aluminium 1 cm dik is heeft het als je het ophangt een ‘zwevende look’. Ik vind dat zelf erg mooi en leek mij ook wel een keer leuk om dat te proberen.

Zo bestel ik nooit foto’s en zo 2x in de maand! Ik ben wel heel erg blij met deze foto die ik nu kan ophangen in mijn kamer. Een foto van mijn favoriete stad met een leuke herinnering!

Nu is het even klaar met foto’s bestellen vind ik. Na ja, ik zit er over na te denken om misschien een analoge wegwerpcamera te kopen voor deze zomer (kan je kopen bij de HEMA!) en die foto’s te laten ontwikkelen. Nog even over nadenken… Voor nu geniet ik even van dit mooie plaatje en ga ik nadenken waar ik hem op ga hangen.

Laat jij wel eens een foto afdrukken voor jezelf of voor een ander in je omgeving?

Liefs,
Merel

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op beautycurls. 

1 comment on “Mijn favoriete foto op aluminium”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge