dsc09304

Ik gebruik graag zowel ’s ochtends als ’s avonds een reiniger. Heerlijk om met een schoon gezicht de dag te beginnen en om de dag te eindigen. Ik heb al veel verschillende reinigers geprobeerd. Van Nivea, The Body Shop, Kruidvat huismerk, HEMA. Vooral van The Body Shop vind ik heel erg fijn! Maar nu wilde ik wel weer is wat anders. Totaal anders. Ik kwam uit bij Philosophy. Een wat duurder merk bij de Ici Paris XL. Hij is op dit moment mijn favoriet, en ik laat je weten waarom!

dsc09304

Ik heb van Philosophy al genoeg gelezen bij verschillende blogs. En werd er erg enthousiast van! Al die lovende reviews! Vooral over de Philosophy purity made simple cleanser las ik veel goeds. Toen ik in de ICI PARIS XL stond heb ik toch maar gekozen voor de Philosophy The Microdelivery Exofoliating Facial Wash. Wat naast een reiniger ook nog uit een milde exfoliant bestaat.

dsc09308

Je gebruikt in principe nog minder dan dit voor een scrubbeurt. Voor een keer gebruik je ongeveer een bolletje zo groot als een doperwt. Het voelt aan alsof je hele kleine deeltjes op je gezicht uit smeert. Ik zeg wel dat het een scrubbeurt is, maar eigenlijk is dat het niet helemaal. Een exfoliant bestaat uit fruitzuren die zorgen voor dat er een verbnding tussen de bovenste laag dode huidcellen minder wordt, waardoor deze de kans krijgen gemakkelijker los te laten. Je krijgt daardoor een frissere en stralende huid.

dsc09307

De verpakking vind ik niet altijd even handig. Hij knijpt ook niet heel fijn uit. Met de dop heb ik zelf nog geen problemen mee gehad. Ik heb bij anderen gelezen dat bij hun wel is de dop verstopt raakt. Niet heel handig.

dsc09306

Ik ben in ieder geval groot fan geworden van de werking van de Philosophy The Microdelivery Exofoliating Facial Wash. De scrubdeeltjes zijn heel fijn en daardoor voelt het fijn op de huid aan. Met de 240 ml is het een hele grote fles waar je heel lang mee kan doen. Want met het gebruik van een doperwt per keer doe je er ontzettend lang mee. Ik heb hem nu sinds september in gebruik en ben nog niet eens op de helft van de fles.

Philosophy The Mictrodelivery Exofoliating Facial Wash kan je kopen bij de ICI PARIS XL voor €29,95.

Liefs,
Merel

2 comments on “Mijn favoriete reiniger van dit moment: Philosophy The Microdelivery Exofoliating Facial Wash”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.