DSC06841

Ik ben dol op de IKEA! Volgens mij kan je bijna álles wel kopen daar. Ik kom er niet vaak maar als ik er ben dan kom nooit met lege handen thuis. Om een idee te geven wat ik graag gebruik van de IKEA is dit artikel tot stand gekomen. Zie het maar als een soort inspiratie artikel. Het lijkt een beetje op het artikel wat ik een tijdje geleden maakte over naar de eerste keer bij de Lush. Maar dan nu met IKEA. Maar kan me niet voorstellen er mensen die nog nooit naar de IKEA zijn geweest.

DSC06836

Als eerste zijn de reisfles verpakkingen van de IKEA super handig! Je kan ze vullen met jou favoriete douchegel, shampoo of conditioner. Of zelfs met je favoriete bodylotion. Ik vind ze in ieder geval super handig als ik een weekend weg ga. Zo heb je altijd je favoriete spullen voor onder de douche bij je in mini-formaat. En niet geheel onbelangrijk, ook nog is goed voor het milieu!

De mini-reisflesjes kan je kopen voor €1,49

DSC06829

Deze spiegel heb ik nog niet zo lang, maar gebruik ik bijna iedere dag wel bij het opmaken. Voor mij precies de goede hoogte om mijn make-up op te doen ’s ochtends. Sorry voor de vingervlekken trouwens op de spiegel. Die kan je helaas niet voorkomen volgens mij…

De spiegel kan je kopen voor €8,99

DSC06840

Mijn grootste aankoop ooit van IKEA is deze Malm kast. Ik ben iedere dag nog steeds heel blij dat ik hem heb gekocht Hij is erg praktisch en heeft veel ruimte om spullen in op te bergen. Ik gebruik de eerste lade voor back-ups van verschillende verzorgingsproducten en de onderste twee laden gebruik ik voor school. Omdat mijn kamer erg klein is is het super handig dat je hier zoveel op en in kwijt kan. Want bovenop heb ik al mijn make-up en andere spullen die ik dagelijks gebruik.

De Malm kast kost €59,95. Het is mijn duurste aankoop tot nu toe maar zeker de meest gewaardeerde die ik ooit heb gekocht!

DSC06831

Ik ben een sucker voor Etagères. Ik was er vroeger al dol op. Een etagère stond bij mij vroeger voor gezelligheid en feest vieren. Met Sinterklaas en kerst werd hij regelmatig te voren gehaald en werd er allemaal lekkers opgezet. Deze etagère heb ik laatst zelf gekocht bij de IKEA. Hij is een beetje liefelijk met de tulpjes (?) die er door heen zijn gedrukt. Ik vind hem zelf erg mooi en ik heb er dan wel geen lekkers op liggen maar wel al mijn oogschaduwpaletten, anders lekkers haha.

De etagère kan je kopen voor €14,95

DSC06830

Op sommige productfoto’s komen ze nog wel is tevoorschijn. Deze plantjes met hun leuke potten. Ik heb ze in de vensterbank staan om dat wat op te vrolijken. Maar ik gebruik ze dus ook regelmatig voor productfoto’s omdat ze gewoon een leuk detail zijn daarvoor. Een voordeel aan de platen is trouwens dat ze nooit dood gaan :).

De potten kan je kopen voor €3,99 per stuk en de kunstplanten kosten €3,49 per stuk.

DSC06835

Ook dit placemat heb ik nog niet zo lang. En vind ik erg leuk om voor productfoto’s te gebruiken. Als ik later op kamers ga vind ik het wel leuk om er 3 extra bij te kopen om hem als een echt placemat te gebruiken.

De placemat kost €1,99 per stuk

DSC06838

Ook vind ik de ladeverdelers ideaal van IKEA voor in mijn Malm kast. Er zitten verschillende grote’s in één set. Daardoor is het handig verschillende dingen apart op te bergen. Zoals je ziet gebruik ik een kleine bak voor nagellak om in op te bergen. En de grootste bak gebruik ik voor back-ups.

Voor één set betaal je €5,99

DSC06837

Ik houd wel van een drankje op zin tijd. En deze kleine borrelglaasjes zijn ideaal om shotjes in de te schenken. Dat wordt dan ook zeker wel eens gedaan op een zaterdagavond. Wanneer je nog op zoek bent naar de ideale shotglaasjes zou je zeker even moeten kijken bij IKEA!

€0,99 per set van 6

DSC06843

Ik hoop dat ik je door dit artikel een beetje inspiratie heb kunnen geven. IKEA is en blijft een hele leuke winkel en ik vind het dan ook zeker een uitje om daar heen te gaan. Ik wil niet alles van IKEA later in mijn huis/appartement hebben maar er komt zeker wel wat van IKEA in. Want ik <3 van IKEA!

Wat is jouw favoriete item van IKEA?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge