Processed with VSCO with t1 preset

Ik ben dol op muziek. Het liefst wil ik overal muziek luisteren. Op de fiets richting de stad, in de auto op weg richting werk of wanneer ik aan het koken ben bijvoorbeeld. Zo heb ik op dit moment ook een aantal nummers die ik op dit moment heel veel luister. Echte zomer nummers!

Jungle – Broederliefde
Ik ben nooit zo van dit soort muziek. Maar broederliefde vind ik wel heel leuk wat dat betreft. Jungle is echt zo’n nummer dat ik ongegeneerd mee zing in de auto.

Let me hold you – Cheat Codes, Dante Klein
Dit nummer doet mij echt denken aan het uitgaan vroeger. Volgens mij is ‘ie gerimixt. Maar dat maakt niet uit. Fijn deuntje hoor!

DSC07744

The Ocean – Mike Perry, Shy Martin
Mijn broertje komt meestal met de muziek die ik echt uren lang kan luisteren. Zo kwam die ook met dit nummer. Een super fijn nummer die nog niet zo heel bekend is in Nederland.

Good Grief – Bastille
Bastille heeft altijd wat aparte muziek. Maar deze vind ik heel leuk en heb ik ook vaak genoeg gedraaid deze zomer.

Summer on you (Club Edit) – Sam Feldt, Lucas & Steve, Wulf
De normale versie vond ik al heel leuk, maar de club edit is geweldig! Zeker een nummer waar je wel een dansje op kan wagen.

Invitation – Yellow Claw, Yade Lauren
Een nummer die je heel fijn kan draaien op warme dagen. Een chill nummer vind ik!

Move Up (Lost Gravity) – Mr. Polska
Dit nummer van Mr. Polska bestaat al even. Maar heb ik pas echt ontdekt op een feestje van een vriendin. Fijn nummer vind ik!

Once in a While – Timeflies
Ook een leuke meezinger voor in de auto. Een nummer waar je spontaan vrolijk van wordt!

Voor als je het lijstje wil volgen op Spotify kan je hem hier onder vinden.

Het liefst luister ik mijn muziek op de speaker die je hierboven ziet. Handzaam, kan altijd mee en heeft echt een super geluid. Zeker geen gesponserd praatje, want ik ben echt heel blij met dat ding. Die gaat zeker weten mee op mijn backpackreis. En als ik je wat kan aanbevelen. Koop spotify premium family samen met een paar vrienden of vriendinnen. Wanneer je dit bijvoorbeeld deelt met 5 vrienden dan betaal je per maand maar ongeveer 3 euro. En kan je onbeperkt zonder reclame tussendoor genieten van muziek. Eerst was ik niet zo van spotify premium maar ik ben zelf helemaal om gegaan. Echt een van de beste keuzes die ik heb gemaakt dit jaar.

Gebruik jij ook spotify om je muziek via te luisteren? En wat is jouw favoriete muziek op dit moment?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.