DSC01822

Vandaag wordt het tijd om mijn favoriete geuren te laten zien. Ze zijn allemaal redelijk budget. De geuren die ik zoveel mogelijk probeer af te wisselen, maar wel ontzettend lekker ruiken! Eigenlijk zijn geuren die ik hier laat zien van mijn moeder geweest. Niet dat ik ze nu van haar heb overgenomen, want ik heb ze allemaal zelf gekocht. Maar ik bedoel dan meer dat zij ze vroeger ook op had. Op Love Spell na dan. Maar voor de rest heeft ze ze allemaal wel een keer gekocht of opgemaakt. Dan is het toch wel erg leuk dat het dan zo van moeder op dochter over gaat.

DSC01825

We beginnen met Jill Sander Sun. Jill Sander beschrijft de geur zo:

Een geur als een onvergetelijke zomerVrouwen die houden van de zomer kunnen niet ontsnappen aan de magie van deze geurNoten van bergamotzwarte bes en rozenhout worden meegesleept door een zomerbries van jasmijn, lelie, oranjebloesem en viooltjes.

Ik vind Sun ook echt nar de zomer ruiken, het is een onbeschrijfelijke geur, maar hij ruikt echt ontzettend lekker. Ik heb deze nog maar 2 maand in mijn bezit maar ik spuit hem geregeld op. Sun ruik ik na een dag werken nog steeds in mijn kleren en vervliegt ook niet heel snel.

DSC01828

In dit Flesje zit 10 milliliter van l’Eau d’Issey van het merk Issey Miyake. Waar ik tot nu toe nog weinig van gehoord heb. l’Eau d’Issey klinkt vind ik heel luxueus klinken. Als ik met mijn moeder op pad ben moet ze altijd even aan dit luchtje ruiken, want ze vind hem zo lekker ruiken. Ik ben het daar helemaal mee eens, want oh wat ruikt deze beauty lekker zeg! Het is een beetje een poederige rozengeur, waar ik zelf geen genoeg van kan krijgen. Ik spuit deze eigenlijk alleen maar op met bijzondere gelegenheden of als ik een avondje uit ga. Ook dit parfum blijft heel lang hangen en ik heb daar zelf totaal geen problemen mee!

Wat Douglas zegt over l’Eau d’Issey:

 Met L’Eau d’Issey wilde Issey Miyake iets tijdloos creëren. De focus was een eenvoudig, maar ongewoon idee: het maken van de geur van het water, bron van al het leven. De geur ontvouwt zich als de bloemen die in het water leven en is onvergetelijk. Frisse, tere roze bloemen worden gecombineerd met Lotus en geeft de geur een aquatische, houtachtige bloemengeur.

DSC01829

Ik wil eigenlijke nog steeds een artikel over deze bijzondere bodysplash maken. Maar tot nu toe moeten jullie het even hier mee doen. Een tijdje geleden (en volgens mij nu nog steeds) zijn er bodysplashes en bodylotions van Victoria Secret te koop bij de Etos. Ik had er in bloggersland al veel goede verhalen over gehoord en vond dat ik er ook wel eentje mocht nemen. Ik ben uiteindelijk voor Love Spell gegaan omdat dit een vrij populaire geur is, en dan moet ‘ie toch wel lekker zijn? En inderdaad, dat is ‘ie. Hij ruikt erg fris en je ruikt de perziken die er in verwerkt zijn erg goed. Ik spuit hem een paar keer per dag op, want hij is na een paar uur alweer vervlogen. Maar volgens mij is het ook niet de bedoeling bij een bodysplash dat hij heel lang blijft hangen. Ik weet of ik de echte heb gekocht, maar hij ruikt in ieder geval wel ontzettend lekker!

DSC01830

Als laatste is mijn favoriete White Musk aan de beurt van The Body Shop. Ik ben een echte The Body Shop fan, en dit heerlijke geurtje kon dan ook niet ontbreken in mijn stash. Niet iedereen houdt van White Musk, maar ik vind hem heerlijk.

Hoe The Body Shop White Musk omschrijft:

Een zachte, fluweelachtige geur voor elke vrouw, voor elk moment. Een eau de toilette is de populairste vorm van een geur, en lichter dan een eau de parfum.

  • Topnoten: Muskus, lelie, ylang ylang

  • Hartnoten: Muskus, jasmijn, lelie, roos

  • Basisnoten: Muskus, jasmijn, roos, iris, amber, patchouli, vetiver

De parfum is inderdaad erg zacht en ruikt ontzettend vrouwelijk. Dit is volgens mij de oudste die ik tot nu toe heb staan, ruikt o zo lekker. Ook deze doe ik graag op naar bijzondere gelegenheden en doe ik graag op als ik een avondje uit ga.

DSC01831

 

Zo dit weer een artikel vol met woorden. Ondertussen staat de teller al op 700. Woaaa. Tja, als je mij laat vertellen over zulke heerlijke geuren kan ik nog wel even blijven door gaan. Maar dat doen we maar niet haha. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en ik wens je nog een fijne dag verder!

Wat is jou favoriete parfum nu?

Liefs,
Merel

2 comments on “Mijn favoriete zomergeuren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.