DSC00065

Ja, je leest het goed. Ik heb mijn haren voor een dag roze gehad. Dit was om precies te zijn vrijdag. En ooohh, wat vond ik dat gaaf! Veel rare blikken kreeg ik niet omdat ik voor het grootste gedeelte van de dag thuis was.  Of ik had het in een knot, wat ik meestal draag. Maar goed laten we over dit  goedje houden. Want Em myyy goss, het zoo leuk spul!

DSC00067DSC00068DSC00124

De hairchalks zijn sinds maandag te koop bij The Body Shop te koop in de kleuren roze en blauw. Blauw is vooral bedoeld voor de brunettes onder ons, en de roze voor de blondines. Zoals de naam al zegt, zit er krijt in.  De krijt is uit wasbaar, daarom kan je het één dag of meerdere dagen in hebben. Op de achterkant van hoe je de hairchalks kan gebruiken. Ook staat er in het klein als je droog haar hebt, dat je beter als eerst een leave in conditioner kan inbrengen. Omdat ik krullen van mezelf heb, heb ik helaas redelijk droog haar. Maar ik heb geen leave in conditioner gebruikt. Ik had er niet aan gedacht om het aan te brengen.

DSC00074DSC00077DSC00078

Het krijt zit in een potje, wat ook zo een mono oogschaduw kon zijn. Met bovenop de dop zit het logo van The Body Shop. Mooi, strak en simpel. Ik hou er wel van! De hairchalk is goed gepigmenteerd. Een mooie zachte roze kleur. Een beetje een barbie kleurtje. Roze is niet mijn favoriete kleur, maar voor in het haar vind ik het een pracht kleur.

DSC00073DSC00079
Voor                                                                                            Na

En hier zie het resultaat! Ik heb het geprobeerd het een beetje dip-dyerig aan te brengen. Als je goed resultaat wil hebben moet je het haar tussen je duim en de chalk brengen. Als je dan drukt met je duim komt er genoeg krijt van de hairchalk af wat je haar dan kleurt. Ik moest wel even wennen aan het kleurtje, even helemaal uit de comfortzone!

DSC00098DSC00121DSC00099
Los                                                                                                                              na gebruik                                                                                        In een knot

En zo ziet het eruit van de voorkant, haha. Persoonlijk vind ik het voor een dag wel leuk. Bijvoorbeeld voor een festival of een feestje. Maar als ik dit elke dag zou willen, zou ik het denk ik gaan kleuren. Het droogt je haar namelijk ontzettend uit! Ik zit nu ’s avonds dit te typen en mijn haar voelt serieus als stro. Nu heb ik dit wel vaker gehad, bijvoorbeeld door high lights. Maar als nog is het niet fijn. Ach, voor een keertje vind ik het niet erg. Hoe langer de kleur in je haar zit, hoe sneller de kleur gaat vervagen. Ook wanneer je veel aan je haar zit, kan het krijt nog wel is op je handen komen.

 

DSC00125

Ik vind het super leuk uitgewerkt. De kleur is goed te zien, oftewel het is goed gepigmenteerd. Je krijgt er leuke roze lokken! Een minpuntje vind ik wel dat het je haar ontzettend uitdroogt. Maar wat wil je ook met krijt. Dus dat is maar een heel klein minpuntje.

Ik zou als die op gaat, hem zeker weer opnieuw kopen als ‘ie weer te koop is.

The Body Shop Hairchalks zijn te koop zoals de naam al zegt bij een van The Body Shop filialen voor €9,00.

Kleur jij je haar weleens gekleurd?

Liefs,

Merel

 

 

 

3 comments on “Mijn haar was voor een dag roze.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.