DSC07394

In mijn wishlist die ik vorige week donderdag plaatste kon je al zien dat ik heel erg graag de Herschel backpack wilde hebben. Afgelopen donderdag heb ik de knoop doorgehakt na het zien van het artikel van Emily (met hele mooie foto’s trouwens!) heb ik hem bij travelbags.nl besteld. Hij kwam vrijdag al binnen, een super snelle service! Ik heb hem nu al een beetje kunnen uitproberen en weet al weer helemaal waarom ik een rugtas zoveel fijner vind dan een handtas.

DSC07387

Ik zat al langer te twijfelen om een rugtas aan te schaffen. Van welk merk wist ik nog niet precies, maar het werd sowieso geen eastpack. Dat doet mij toch te veel denken aan de middelbare school. Maar wat voor tas wel geschikt was als rugtas wist ik toen nog niet. Tot dat ik een aantal keer de herschel tassen voor bij zag komen. Wat een mooie tas! De prijs hield mij wel een beetje tegen, want 80 euro voor een tas is niet niets, zeker niet voor een student zoals ik. Na veel gewerkt te hebben in de herfstvakantie en oktober heb ik toch besloten om hem te kopen. De kleur was niet zo heel moeilijk om te kiezen. Ik wilde voor een safe kleur want dan kan je hem vrijwel over bij dragen. Zwart is daarom ook de perfecte kleur vind ik!

DSC07393

Een rugtas maakt het leven zo veel makkelijker. Als bij de hand in een tas. Geen geslinger aan je stuur van je handtas. Je handen gewoon vrij kunnen bewegen zonder dat er een tas aan je arm bungelt, en het allerfijnst is toch wel dat ik niet twee tassen hoef mee te nemen naar school. De afgelopen twee jaar heb ik altijd een aparte laptoptas meegenomen naar school naast mijn gewone tas, nu hoeft dat niet meer want mijn laptop past makkelijk in mijn rugtas. Helemaal super!

De tas is ruim genoeg voor mijn schoolspullen en het mooiste is dat er ook nog een apart laptop vak in zit. Mijn laptop is vrij groot – zo’n 15 inch. – en die past daar makkelijk in! Ook mijn oplader kan gewoon mee wat ook erg handig is.

DSC07398

Een Herschel tas is een hele investering. 80 euro is zeker niet niets voor een tas. Wanneer je hem eenmaal koopt weet je zeker dat het niet een verkeerde koop was, tenminste dat heb ik tot nu toe nog niet gehad. Ik ga van deze tas sowieso geen spijt krijgen en ben er tot nu toe al heel erg blij mee. Waarom ik hem niet eerder heb gekocht ben ik nog steeds niet achter, haha.

Wat voor tas draag jij het liefst met je mee? Een handtas of een rugzak? 

Liefs,
Merel 

1 comment on “Mijn Herschel rugtas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge